Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri 9 iunie 2024 la Spitalul Județean de Urgență Alba. Câți pacienți au ales să voteze din spital, cu urna mobilă

Publicat

Alegeri 9 iunie 2024 la Spitalul Județean de Urgență Alba. Peste 100 de pacienți au ales să voteze din spital, cu urna mobilă în secțiile spitalului. 

Reprezentanții unității medicale au precizat pentru Alba24 că 103 pacienți internați în secțiile spitalului au ales să voteze cu urna mobilă. 35 dintre cereri sunt la sediul principal al spitalului, de pe bd. Revoluției din Alba Iulia.

UPDATE: Au votat 88 de pacienți cu urna mobilă. 11 dintre cei care depuseseră inițial cereri să voteze s-au externat, iar ceilalți până la totalul de 15 nu au votat din alte motive.

Celelalte cereri sunt înregistrate la secțiile de Recuperare medicală și Psihiatrie, Infecțioase și Psihiatrie cronici Baia de Arieș.

Vezi Alegeri locale și europarlamentare 9 iunie 2024: PREZENȚA la VOT în ALBA, pe ORE. Câți alegători votează în secțiile din județ

În județ sunt organizate 440 de secții de votare. Votul a început în 9 iunie la ora 7.00 și se încheie la ora 22.00. Autoritatea Electorală a anunțat însă că există posibilitatea de prelungire a programului de vot până la cel mai târziu ora 23.59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21:00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax