Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alegeri în BPN al tinerilor liberali și în Biroul Municipal al PNL Alba Iulia. Vezi cine sunt liberalii din Alba care au primit funcții

Publicat

Noul Biroul Municipal al PNL Alba Iulia s-a reunit joi în prima ședință de după alegeri, iar în cadrul acesteia au fost numiți secretarul organizației și cei doi secretari adjuncți. Secretarul PNL Alba Iulia este Cosmin Sularia, în timp ce cele două funcții de secretari adjuncți au fost ocupate de consilierul Daniel Zdrânc și profesorul Adrian Simion. Și la conducerea centrală a TNL au avut loc recent alegeri, iar în noul Biroul Permanent Național a fost ales și un liberal din Alba.

Membru în BPN din partea TNL Alba este Ovidiu Ciucur, președintele  interimar al organizației locale al tinerilor liberali și fost secretar executiv al BPN în vechiul Birou. Reamintim că desemnarea lui Ovidiu Ciucur ca președinte interimar al TNL Alba a creat discuții aprinse în rândul tinerilor liberali care refuză să îl recunoască drept lider. Dispozițiile de la București nu țin însă cont de preferințele membrilor TNL de la nivel local, astfel că, până la organizarea unor alegeri în organizația din Alba, Ciucur rămâne președinte. Potrivit lui Ciucur, aceste alegeri vor avea loc cel mai probabil în vară.

Sâmbătă, 18 mai 2013, a avut loc, la Romexpo, Conferința Națională de Alegeri a Tineretului Național Liberal. În prezența a 3.500 de delegați și invitați, tinerii liberali și-au lansat noul program, „TNL Dezvoltă România”.

În cadrul Conferinței Naționale de Alegeri au fost alese birourile naționale de conducere ale Departamentelor TNL Rural – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.458 pentru, 58 împotrivă și 75 abțineri, Comisiile de specialitate – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.465 pentru, 51 împotrivă și 75 abțineri și Clubul oamenilor de afaceri tineri liberali – 2.591 voturi valabil exprimate, din care 2.465 pentru, 48 împotrivă și 78 abțineri.

La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – președintele PNL și co-președinte USL, Victor Ponta – președinte PSD și co-președinte al USL și Daniel Constantin – președinte PC.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax