Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri în TNL Alba: Alexandra Pașca, noul președinte al tinerilor liberali. Ce CV are fosta secretară a comunei Sălciua

Publicat

Marți, 20 aprilie, a fost zi electorală în cadrul tinerilor liberali din județul Alba. Mai exact s-a votat pentru noul lider al TNL Alba. 

Singura care a participat pentru funcția de președinte a fost Alexandra Maria Pașca, fostă secretară a comunei Sălciua, consilier juridic al PNL Alba, care a și fost aleasă. 

Potrivit CV-ului, Alexandra, a absolvit dreptul la Universitatea ”Babeș-Bolyai” și momentan studiază marketing la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Până în 2019 a fost secretar al comunei Sălciua, iar apoi a devenit consilier juridic al PNL Alba.

CV-ul complet poate fi vizualizat AICI

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 20.04.2021 at 21:11

    Interesant ! Faci facultatea de drept in sase ani ? Sa nu mai punem la socoteala masteratul la 1 aprilie. Curios trecerea prin U 0603. Dar probabil ca acest an petrecut pe la U 0603 a cam fost hotarator pentru alegerea facuta de conducerea PNL. Cursuri hotaratoare in cariera unui tanar cu aspiratii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax