Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri la PD-L Alba Iulia. Paul Voicu, preşedinte al organizaţiei locale

Publicat

UPDATE: Sâmbătă, ora 13.50 Paul Voicu a fost anunţat oficial ca preşedinte al Organizaţiei PD-L Alba Iulia. Prim vicepreşedinţi sunt Ioan Bogăţan şi Nicolae Moldovan, secretar general este Cornel Pavel Cimpoieş, iar secretari adjuncţi – Tudor Andronescu şi Marius Ceteraş. Cei zece vicepreşedinţi, dintre cei 20 de candidaţi sunt: Nicolae Albu, Loredana Barcu, Horia Bărdaş, Gheorghe Berghian, Ioan Dreghiciu, Mihaela Mateş, Mircea Meteş, Pavel Popa, Marius Presecan şi Cornel Sandu.

Sâmbătă, ora 13.30 Votul pentru alegerea conducerii locale a PD-L a luat sfârşit, rezultatele urmând să fie comunicate după numărarea opţiunilor exprimate de membrii prezenţi.

Sâmbătă, ora 12-30 Preşedintele executiv al PD-L Alba, Ion Dumitrel, a lansat un atac dur la adresa directorilor de instituţii, membri ai partidului, care în opinia sa, nu îşi desfăşoară activitatea cum trebuie.  Dumitrel a mai spus că pe lista celor care candidează la o funcţie în Biroul  Permanent Local al PD-L Alba Iulia sunt şi oameni care merg la partid doar în ziua alegerilor.

Sâmbătă, ora 11.15. Şedinţa organizaţiei PD-L Alba Iulia, în care vor fi aleşi ocupanţii funcţiilor de conducere din această formaţiune, a început la Casa de Cultură a Studenţilor, cu următorul program: prezentarea ordinii de zi de către Consiliul de Coordonare Local Alba Iulia, susţinerea raportului de activitate al Organizaţiei în ultimii 5 ani, prezentarea candidaţilor şi începerea votului. Sunt prezenţi 231 dintre cei 305 delegaţi cu drept de vot din Organizaţia PD-L Alba Iulia.

Paul Voicu rămâne singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PD-L Alba Iulia. Pentru prim-vicepreşedinte candidează Ioan Bogăţan şi Nicolae Moldovan. La funcţiile  de vicepreşedinţi, 10 la număr, se vor prezenta 20 de candidaturi. Secretar general ar urma să fie desemnat Cornel Pavel Cimpoieş, dat fiind faptul că este singurul înscris pe listă. Pentru secretari adjuncţi, sunt înscrişi Tudor Andronescu şi Marius Ceteraş.

Sâmbătă, de la ora 11.00, organizaţia locală a PD-L organizează alegeri. Prima funcţie avută în vedere pentru a fi ocupată este cea de preşedinte. Aceasta a rămas vacantă, în urma retragerii deputatului Călin Potor, care a devenit independent. Surse din partid au precizat, pentru Alba24.ro, că singurul candidat pentru funcţia de preşedinte PD-L Alba este viceprimarul Paul Voicu. Pentru postul de prim-vicepreşedinte al PD-L Alba Iulia, sunt anunţate candidaturile viceprimarului Ioan Bogăţan şi al lui Nicolae Moldovan, de la Direcţia de Programe din cadrul Primăriei Alba Iulia. Cea mai numeroasă candidatură se anunţă pentru posturile de vicepreşedinţi şi secretari generali. Printre cei aproape 40 de aspiranţi la fotoliile de conducere ale Partidului Democrat-Liberal Alba se numără şi consilierii locali Horia Bărdaş, Ioan Dreghiciu şi Mircea Meteş. Alegerile se vor desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor, în prezenţa membrilor organizaţiei locale. Candidatura lui Paul Voicu la conducerea PD-L Alba Iulia este o surpriză, viceprimarul fiind considerat mult mai potrivit pentru rezolvarea problemelor tehnice şi administrative decât pentru discursul politic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax