Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Călin Andreș, candidatul PSD la Primăria Cîmpeni: Pentru mine vorbesc faptele

Publicat

IMG_9507 PSD, pe val; dacă nu avem majoritate, stăm în opoziție 4 ani ca și PDL/PNL.

Sunt un fiu al oraşului Cîmpeni – născut, crescut – care după terminarea facultăţii am decis să muncesc în acest oraş pe care cu mândrie îl numim Cîmpeni, Capitala Tării Moţilor. Ştiu foarte bine că unii dintre contracandidaţii mei se laudă cu marile afaceri pe care le conduc şi de modul în care ştiu să chibzuiască fiecare bănuţ. Mă întreb de ce îşi lasă afacerile aşa de profitabile şi vor să conducă un oraş? Răspunsul este simplu – vor să-şi bage în buzunar şi banii publici şi prin alte firme căpuşă să facă afaceri cu Primăria!

Ca şi primar al oraşului am fost şi voi fi un om de cuvânt, un om de acţiune, un om care a deschis uşa fiecărui om din oraş şi nu numai. Am derulat foarte multe proiecte în oraşul nostru, proiecte cu bani de la Guvern, proiecte cu fonduri europene şi sunt pregătit să dezvolt oraşul aşa cum am facut-o şi până acum. Am adus în ultimii 2 ani în Cîmpeni aproape 150 miliarde lei vechi care s-au cheltuit cât se poate de judicios şi pentru confortul dumneavoastră.

Mă gândesc la cei care zilnic mă denigrează, dacă ei au adus sau atras resurse financiare în oraşul Cîmpeni, trebuie să înţelegeţi că aportul lor a fost negativ- adică zero.

Proiectele pe care doresc să le dezvolte pentru perioada 2016-2020 sunt practic proiectele pe care le-am propus eu colegilor, foştilor colegi PNL care acum şi le însuşesc. Iară pic de ruşine. Eu nu am atâţia susţinători mari în judeţ, preşedinte de Consiliu Judeţean, primari de municipii, oraşe, comune, eu am susţinători de altă natură, pe Dumnezeu, dl. viitor preşedinte de CJ, loan Dîrzu, familia mea şi cred că cel mai important susţinători sunteți dumneavoastră dragi cîmpănari – oamenii pentru care am muncit, muncesc şi doresc, cu ajutorul dumneavoastră să fac ca acest oraş să fie ceea ce merită – Capitala Țării Moţilor.

Cu ce se laudă în presa scrisă unii dintre contracandidaţi simt simple amăgiri! Viaţa m-a învăţat un lucru sfânt: să fac ceea ce promit şi să nu fiu fariseu. În schimb fariseismul a devenit azi la români ceva la modă.

Să-ţi iubeşti oraşul cu adevărat înseamnă ceva sfânt, nobil iar dacă spui acest lucru numai de ochii lumii eşti un mare demagog. Faptele unui om spun totul nu minciunile şi denigrarea.

Cîmpeniul s-a dezvoltat indiferent că unii vor să recunoască sau nu, dar cu siguranţă nu s-a dezvoltat aşa ca afacerile unora dintre domniile lor.

Mă tot întreb de unde şi-au adunat atâtea domnii, atâţia bani – din muncă cinstită? Nu cred! Dar asta este. Scopul scuză mijloacele.

Am de data aceasta o echipă de consilieri PSD foarte bună, tânără, nepătată, o echipă redutabilă din toate clasele sociale. Ştiu, am nevoie şi de oameni de afaceri, dar de oameni de afaceri cinstiţi şi oneşti şi nu de parveniţi.

Acum, în al-12-lea ceas unii dintre contracandidaţii mei ştiu să vină pe la casele dumneavoastră unde nu au fost niciodată de când locuiesc în Cîmpeni, merg în casa dumneavoastră, dau mâna cu dumneavoastră şi vă spun verzi şi uscate. Oare merită votul dumneavoastră aceştia? Vă las pe dumneavoastră să decideţi.

Pe parcursul celor trei mandate de primar am făcut un singur fel de politică: politica cetăţenilor din Cîmpeni indiferent de categoria socială. Am fost şi voi fi omul de lângă dumneavoastră şi nu omul fals aşa cum sunt alţii.

Cu ajutorul dumneavoastră dragi cîmpănari putem să avem oraşul pe care ni-l dorim, oraş care nu trebuie dat pe mâna celor care vor să facă din el o afacere personală.

Deschideţi ochii, observaţi, fiţi treji, atenţi la oameni, la conjuncturi, cazuri, nu cădeţi în capcane, nu faceţi compromisuri, nu fiţi superficiali, fiţi riguroşi şi subtili când e cazul, judecaţi obiectiv, fiţi cinstiţi cu voi înşivă şi cu cei din jurul vostru şi mai ales nu vă vindeţi.

Ţara asta e plină de corupţi, mercenari, de duplicitari.

Dacă există o speranţă cât de cât credibilă numai de la voi poate veni.

Deschideţi ochii!

Am încredere în dumneavoastră, dragi cîmpănari că nu vă lăsaţi amăgiţi de minciuni, sticle de ţuică, saci de ciment, B.C.A-uri, facebook trucat, denigrări, într-un cuvânt fariseism. Cîmpănarii ştiu de fiica lui Dumnezeu şi totodată au încredere în oamenii devotaţi oraşului.

Dumnezeu să vă dea gândul cel bun ca pe data de 5 iunie 2016, să votaţi o echipă PSD nepătată şi un primar din Cîmpeni – Călin Andreş.

Doamne ajută-ne!

PSD Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax