Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alegeri locale 2016: Candidatura lui Ion Dumitrel la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, validată de Biroul Politic Naţional al PNL

Publicat

dumitrel

ion dumitrel Biroul Politic Naţional al PNL a validat, marţi, candidatura la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean Alba pentru Ion Dumitrel, cel care deţine fotoliul de conducere a administraţiei judeţene din 2005.

Ion Dumitrel are 57 de ani și este de profesie inginer. S-a născut în localitatea Brabova (Dolj) și este căsătorit.

A absolvit Facultatea mecanică de la Universitatea din Craiova şi are diplomă de licenţă ca inginer. Din 1985, s-a angajat inginer la Mecanica SA Alba Iulia, apoi la UJCM (şef departament proiectare), din 1988 şi la Prodcom SCCA. Din anul 2000, a fost inginer la Societatea de Transport Gaze Naturale Mediaş – sectorul Alba Iulia.

Din 2005 este preşedinte al Consiliului Judeţean Alba.

Vezi şi FOTO: Ion Dumitrel, validat cu unanimitate de voturi de PNL Alba. Intră în cursa electorală pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean

Reamintim că forul de conducere naţional al PNL a validat în urmă cu o săptămână candidatura lui Mircea Hava la Primăria Alba Iulia, într-un „lot” de 14 validări. Mircea Hava candidează pentru a șaptea oară la fotoliul de primar, deţinând funcţia din 1996, însă este pentru prima dată când reprezintă sigla PNL.

Citeşte şi Candidatura lui Mircea Hava pentru Primăria Alba Iulia a fost validată de Biroul Politic Național al PNL

BPN al PNL a validat marţi, în total, 19 candidaturi.

Pentru funcţii de preşedinţi CJ: Ion Dumitrel – Alba, Iustin Cionca — la Arad, Nicolae Giugea — la Dolj, Dumitru Băianu — la Giurgiu, Dan Vâlceanu — la Gorj, Mircea Man — la Maramureș, Marius Bălu — la Mehedinți, Iulian Dumitrescu — la Prahova, Cătălin Dumitru Toma — la Vrancea.

La primăriile municipii reședință de județ: Narcis Ionuț Sofianu — Pitești, Cătălin Flutur — Botoșani, Nicolae Florian — Giurgiu, Octavian Lupulescu — Târgu-Jiu, Marius Țepeluș — Miercurea-Ciuc, Dragoș Victor Chitic — Piatra Neamț, Cristian Niculescu — Baia Mare, Florin Titirișcă — Alexandria, Marius Arcăleanu — Vaslui, Ștefan Ion — Focșani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax