Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. Constantin Jinar, candidat PNL: Comuna Șugag este în continuă dezvoltare

Publicat

Constantin Jinar_Sugag_candidat PNL Dragi locuitori ai comunei Șugag, odată cu apropierea alegerilor, este momentul bilanțului la tot ce s-a promis și ce s-a realizat și se vede clar că s-a realizat mai mult decât s-a promis. Merg cu fruntea sus și sunt mulțumit pentru că am realizat lucruri frumoase și necesare pentru comuna noastră. Și toate le-am realizat cu sprijinul colegilor din primărie, care au înțeles că trebuie să muncim cu toții, și le mulțumesc.

Îmi aduc aminte de prima mea candidatură, în anul 2000. Am ales atunci un slogan simplu, “Să încercăm împreună”, iar în 2004, 2008 și 2012 am continuat împreună. Și mereu rezultatele au fost foarte bune, comuna s-a dezvoltat pe toate planurile, oamenii sunt mulțumiți și îmi doresc în continuare să mergem din bine în mai bine. Cu curaj și cu experiența acumulată, vin în fața dumneavoastră și vă spun că nu voi sta degeaba în primărie și voi continua să accesez proiecte pentru comuna Șugag.

Nu sunt de acord cu vorbele neadevărate pe care unii dintre contracandidați le practică. Eu nu voi fi un contracandidat care să jignească pe cineva. Nu se ajunge în fruntea comunei mințind și jignind.

Am atras fonduri europene în toate domeniile și realizările se văd. Pe viitor, tot așa îmi doresc. Vreau să realizăm cadastrul general al comunei, căci acesta reprezintă oglinda localității. Totodată, voi pune mare accent pe învățământ pentru continuarea modernizării acestuia. De când sunt primarul comunei, tot timpul am avut mult de lucru (proiecte, șantiere, planuri de dezvoltare, activități ș.a.m.d.) și mi-am sacrificat din timpul meu și al familiei. Dar nu-mi pare rău, am făcut-o cu drag, pentru comună și oamenii ei. Așa că voi continua, cu aceeași dăruire și curaj, pentru că vreau să dezvoltăm comuna, pe toate planurile și vă spun cu sinceritate că voi fi în continuare primarul tuturor.

Pe plan local am o echipă puternică alături, iar la nivel județean colaborăm foarte bine cu domnii Ion Dumitrel și Florin Roman. Vă invit pe toți locuitorii comunei Șugag la vot, pe data de 5 iunie 2016.

Constantin Jinar, candidat PNL la funcția de primar al comunei Șugag din partea PNL

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax