Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. Dan Opruța, candidat PNL: Minciuna şi demagogia trebuie să plece din comuna Meteş!

Publicat

metes optime interiorNu aş fi vrut ca, în această campanie electorală, să mă leg în vreun fel de ceea ce a însemnat fostul primar Traian Ursaleş pentru comuna noastră. Îmi este greu să vorbesc despre cineva care a înşelat încrederea cetăţenilor din comună şi a aliaţilor săi politici, de dragul funcţiilor de partid.

Dar în ultima perioadă, mai ales după ce a fost suspendat, fostul primar al comunei Meteş acuză în stanga şi în dreapta cetăţenii şi competitorii săi electorali tocmai pentru ce nu a realizat el în cei opt ani în care s-a avut încredere în el.

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) că domnul Ursaleş a decis să plece din PNL şi de lângă Ion Dumitrel – care a dat 70% din banii pentru investiţii – şi a abandonat proiecte care puteau dezvolta comuna doar pentru a-şi realiza ambiţiile personale?

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) pentru că domnul Ursaleş, împreună cu Anca Giura, au realizat în 8 ani (două mandate) un singur proiect european serios, care însă a obţinut doar 47, 97 puncte, iar punctajul minim pentru a fi depus a fost de 50 puncte? Nu trebuie să spunem noi că proiectul nu a fost bine făcut pentru că o dovedeşte punctajul pe care l-a obţinut.

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) că acum 2 ani domnul Ursaleş a refuzat începerea demersurilor pentru introducerea apei potabile în Ampoiţa?

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) că domnul Ursaleş a avut nevoie de 1 an de zile ca să pună la dispoziţie un teren din domeniul public al comunei, în vederea amplasării rezervoarelor şi staţiei de pompe, pentru autorizarea începerii lucrărilor de alimentare cu apă în satul Tăuţi?

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) că domnul Ursaleş, împreună cu Alina Giura, au ales să construiască un palat al culturii în satul Tăuţi în loc să folosească acei bani în vederea amenajării de drumuri şi poduri, astfel ca fiecare cetăţean să aibă acces la propria locuinţă?

Ce vină avem (eu sau oamenii din comuna Meteş) că domnul Ursaleş nu a reuşit să obţină autorizaţiile în timp util, astfel încât în acest moment să fie finalizate lucrările de introducere a apei în satele Meteş şi Văleni?

Ar mai fi foarte multe de spus, dar sunt convins că oamenii din comuna Meteş le ştiu foarte bine şi vor gândi la fel de bine atunci când vor fi singuri în cabina de vot, doar împreună cu conştiinţa şi speranţele lor.

În 5 iunie 2016, avem puterea să schimbăm în bine viitorul comunei Meteş.

Cu Dan-Cosmin Opruţa primar, împreună cu consilierii locali PNL, cu Ion Dumitrel şi Consiliul Judeţean Alba, se poate merge înainte!

Dan-Cosmin Opruţa, candidat PNL la funcţia de primar al comunei Meteş

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax