Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Dan Opruța, candidatul PNL pentru Primăria Meteş – un alt primar pentru un altfel de viitor

Publicat

metes optime interiorVine o vreme în viaţă în care ne gândim să întoarcem ceva către oamenii şi locurile în care ne-am născut. Acest moment depinde şi de realizările fiecăruia, de ceea ce simte, crede şi este dispus să facă.

Acum simt că pot să dau și eu ceva oamenilor dragi: tinerețea, puterea și echilibrul. Vreau să încercăm împreună să avem o comună civilizată și prosperă.

Nu am făcut compromisuri politice ori salturi între partide de dragul funcţiilor. Sunt în același partid de când am ales politica, sunt alături de aceiași oameni care mă sprijină şi acum pentru Primăria Comunei Meteș!

Pentru că sunt tânăr, nevoile mele sunt aceleași cu ale cetățenilor comunei: asfalt, apă, canalizare. Civilizație în fiecare sat și cătun. Vreau ca tinerii să poată păstra și duce mai departe tradițiile, să aibă un teren de fotbal, loc de joacă, școală, tabără gratuită la mare.

Vreau, împreună cu cetăţenii comunei, să ofer soluții pentru locuri de muncă, navetă la oraș sau în comunele învecinate, petrecerea timpului liber. Vreau ca cei care cresc animale să poată folosi pășunile, să crească exploatațiile agricole, să își vândă produsele.

În Meteş pot fi dezvoltate proiecte cu fonduri europene, ca să nu îndatorăm generațiile care vin.

Am și putere, pe care mi-o dă cel mai puternic partid din Alba, oamenii au făcut lucruri de calitate tocmai sprijiniți de tineri: Mircea Hava, Ion Dumitrel și echipa de consilieri județeni.

Cred că primarul trebuie să aibă echilibru în tot ceea ce face. Să nu învrăjbească oameni, să nu închidă Primăria, să nu dezavantajeze cetăţenii dintr-un sat faţă de celelalte, să ştie negocia pentru binele comunităţii.

Acesta sunt eu, Dan Cosmin Opruţa. Rămân în faţa dumneavoastră ca OM şi aveţi posibilitatea să alegeţi nu pentru următorii patru ani, ci pentru viitorul comunei Meteş.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. doru lelii

    duminică, 29.05.2016 at 00:15

    haa, haaa, ha…cam asa era si textu lu ursales la inceputurile lui de primar…;)
    pai de ce sa faci tu teren de folbal???ca esti prea mic pentru baschet?…sau pentru primarie… pai unii prefera lopta n bata sau baschet.
    pacat ca nu o sa ajungi primar, pentru ca era de vazut cat timp zici tu ca iti pastrezi echilibrul.
    nu vii cu ceva destul de convingator ca sa fi votat. pacat….ursales s-a inconjurat de lingusitori pe care ii joaca pe degete cum vrea…consilieri, viceprimar, admiratori, pupaciosi, etc.
    e si smecher dar il si duce capul. a facut cate ceva, prost unele drumuri, dar sunt ceva…si imparte si …gloria cu dumitrel al tau…ca, de…politica e o…doamna 😉
    bai danut, esti prea mititel pentru un joc asa mare…ramai mai bine in curtea scolii la folbal.

  2. Ana

    marți, 31.05.2016 at 19:50

    Daca cetatenilor comunei Metes aleg in continuare ursales,isi merita Sparta. Cum sa alegi primar pe cel care 8 ani i- a batjocorit,le- a masurat casele, impozitele sunt cele mai mari din judet,I a ajutat sa si daca proiectele ,dreptul,dar majoritate facute unor” persoane” ,asa din pix ,pentru a – I putea santaja ulterior ,cerandu- le fara rusine sa ” cotizeze” IAR pe deasupra trebuiau sa presteze si la muncile lui agricole. Acum urla ca se pierd banii cu un project,dar intrebarea este date proiecte a implementat pe fonduri europene,greu,din acei Bani nu poti fura,a facut doar niste asfaltari de carari,drumuri nu se pot numi ,doar carari asfaltari. Alte lucruri nu are,doar reparatii la camine culturale,considerand El ca asta era prioritatea in comuna Metes. Aoleu,uitam de ruina palatului culturii din Tauti,a carui terminare nu l- a mai interesat,dupa ce si a luat partea. Nu,El stie sa se ocupe de barfe ,precum babele,dupa care sa plimbe minciunile de la un on la altul,sa jigneasca oamenii ,ascunzandu se sub fusta sotiei si de acolo sa arunce cu ” bale” ,la asta se pricepe ,are doctoratul in intriga,barfe,teatru ..cel cu lacrimile la comanda! Cum sa conduca o comuna un personaj asa de joasa speta,care isi tine angajatii in acel spatiu insalubru,care dealtfel il caracterizeaza perfect,asa om ,asa spatiu jegos ,pacat de angajati care trebuie sa respire aerul imbacsit in care traieste ursales. El care am vazut ca ii jigneste pe fosti sai colegi,defaimandu- I,spunandu- le mereu ” incapabili” IAR fostii lui colegi de partid calificandu- I betivi. Deci acest gen de edil doreste comuna Metes. Doamne apara- I pe cetatenilor acestei comunei de astfel de conducatori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax