Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Dorin Nistor, candidat PNL: Avem grijă de COPIII Sebeşului, avem grijă de VIITORUL Sebeşului!

Publicat

dorin nistor pnl Ce este un oraş fără oamenii săi? Ce fel de comunitate este aceea care nu-şi îngrijeşte copiii, viiitorul? Dacă ne uităm la modul în care s-a îngrijit în ultimii 20 de ani administraţia locală de copiii Sebeşului, nu vedem decât o crasă neglijare a viitorului.

*Cum se poate ca într-un oraş de aproximativ 30.000 de locuitori în care se nasc anual circa 600 de copii să nu existe nicio măcar o creşă? Una dintre priorităţile mele ca primar al Sebeşului este construirea unei creşe moderne, cu atât mai mult cu cât avem oportunitatea de a finanţa construirea unui astfel de obiectiv extrem de util, de necesar din fonduri europene.

*Cum se poate ca pentru jumătate dintre copii Sebeşului să nu fie locuri în grădiniţă? Acum sunt în Sebeş 833 de locuri în grădiniţe: 650 copii la grădiniţele din Sebeş, 146 la cele 2 grădiniţe din Petreşti, la Răhău de 22 copii şi la Lancrăm 19 copii. Necesarul de locuri în grădiniţe, judecând după rata natalităţii, ar fi dublu. Vom construi două noi grădiniţe dintre care una va fi în cartierul Valea Frumoasei şi mă gândesc şi la găsirea unor posibilităţi de extindere a grădiniţelor existente.

*În şcolile şi liceele din Sebeş învaţă 5242 de elevi, din păcate nu toţi în cele mai bune condiţii, deşi toţi merită asta! Merită confort sporit şi condiţii mai bune de studiu şi condiţii mai bune şi elevii de la  fosta şcoală nr. 1 actuala Şcoală generală „Silviu Carpinişan”, fosta şcoală nr. 3 devenită acum Liceul cu Program  Sportiv şi corpul de clădire de pe strada Viilor folosit de Liceul Tehnogic. Există linii de finanţare cu fonduri europene şi pentru astfel de proiecte şi desigur, avem bugetul local din care este imperios necesar să cheltuim pentru viitorul Sebeşului.

Eu nu vă spun că toate acestea le vom realiza peste noapte, eu vă asigur de SERIOZITATE ŞI PERSEVERENŢĂ PENTRU UN SEBEŞ MODERN!

Dorin Nistor, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sebesanul Anticomunist

    marți, 24.05.2016 at 23:28

    Un om serios si de treaba. Va aduce un plus pentru Sebes.

  2. rosca

    miercuri, 25.05.2016 at 09:22

    Problemele grave ale Sebesului sunt poluarea si traficul greu care dispera anumite strazi. Cine nu le stie si nu promite ca rezolva aceste probleme, ori nu locuieste in oras, ori este la cheremul celor care creaza aceste neajunsuri si de aceea nu va fi votat. De fapt, cita vreme nu esti localnic si nici familia ta nu suporta neajunsurile oraslui de unde sa le sti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax