Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI LOCALE 2016. Dorin Nistor, candidatul PNL pentru Primăria Sebeș: „Sebeşenii aşteaptă mult de la mine şi-mi promit sprijin”

Publicat

Dorin Nistor Sebes Mândri de vremurile când Sebeșul (Muhlbach) era unul dintre cele șapte scaune ale Transilvaniei, conștienți că bogăţia cea mai mare a orașului lor este patrimoniul istoric și ambiționați de felul cum sibienii și-au valorificat zestrea edilitară, de câțiva ani, intelectualii sebeșeni au înființat grupuri de inițiativă și organizații civice pentru scoaterea din inerție și somnolență a urbei.

Consultându-se cu profesori, arhitecți, ingineri constructori, peisagiști pentru valorificarea patrimoniului edilitar, ei au realizat nenumărate proiecte și schimburi de experiență, facilitând contacte între autoritățile locale și specialiști de renume, dar, din cauza indiferenței celor care au deținut administrația și puterea locală, DE TOATE ACESTEA S-A ALES PRAFUL.

În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu unele dintre aceste asociații, am decis să preiau recomandările lor și să includ în programul meu pentru Sebeș următoarele obiective:

– realizarea proiectului propus de Comitetul de Inițiativă pentru Constituirea Monumentului Eroilor Orașului vizând constituirea unui pol cultural al orașului care cuprinde: parcul cu MONUMENTUL EROILOR, lacul, Casa de Cultură, Turnul Studentului și Baia Populară;

– refacerea centrului istoric între cele două porți ale cetății, între est și vest, și redarea lui pietonilor;

– realizarea proiectului propus de Despărțământul Astra “Vasile Moga” Sebeș vizând  ridicarea unui bust al înaltei fețe bisericești și om de cultură Episcop Vasile Moga, un fiu al orașului nostru uitat pe nedrept, mai ales că, în curând, vom celebra două sute de ani de la începerea construcției Bisericii Mari.

Am constatat, de asemenea, că am sprijinul acestor asociații ale intelectualilor și pentru realizarea unora dintre obiectivele deja incluse în programul meu pentru Sebeș:

– redarea curățeniei de altădată a orașului „model în toată țara”, amenajarea de spații verzi, canale cu apă curgătoare, aer curat;

– accesarea de fonduri europene în vederea îmbunătățirii situației financiare a orașului.

– refacerea urgentă a parcului Arini;

Întâlnirile pe care le-am avut, de-a lungul acestei campanii, cu cetățeni simpli sau cu reprezentanți ai unor asociații reprezentative pentru Sebeș, mi-au întărit convingerea că împreună, dragi locuitori ai municipiului Sebeș, vom putea readuce orașul la înălțimea renumelui de vechi burg săsesc, însă în condițiile și cu facilitățile din 2016.

Cu respect și încredere,

Dorin Nistor,

Candidatul PNL pentru Primăria Sebeș

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax