Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Florin Nistor, candidat PSD la Primăria orașului Zlatna: Domnule Ponoran, ați uitat de promisiunile de acum patru ani?

Publicat

Florin Nistor PSD Zlatna O dată la patru ani suntem chemați la vot să-i alegem pe cei care ne vor reprezenta interesele. Auzim promisiuni care mai de care mai atrăgătoare numai ca să ne dăm votul.

De cele mai multe ori aceste promisiuni rămân…doar promisiuni uitate într-un sertar de unde candidații le scot la alegeri și încearcă să ne convingă cu ele.

Acest lucru este valabil și la Zlatna, unde domnul primar Ponoran promite de 20 de ani marea cu sarea, dar din păcate aproape nimic nu s-a realizat.

În acești ani, zlătnenii s-au săturat de aroganța acestui edil care a transformat orașul într-o localitate săracă, fără locuri de muncă, unde doar afacerile de familie ale lui Silviu Ponoran prosperă, iar tinerii au ales să plece în străinătate în speranța că vor găsi un loc de muncă și vor reuși să-și creeze un viitor.

Să ne aducem aminte cum în 2012 Silviu Ponoran ne promitea, nouă zlătnenilor, redeschiderea spitalului din localitate,închis tot de prietenii de la PDL ai domnului Ponoran. Promisiunea aceasta a fost uitată și nu a fost făcut nimic în acest sens! Acum credeți că mai puteți minți oamenii încă o dată? De ce nu ați făcut nimic pentru a reabilita clădirea spitalului, care tinde să devină o ruină? Ce v-a oprit să aduceți medici specialiști pe care să-i plătiți cu fonduri de la primărie și consiliul local, precum serviciul de radiologie? Oare ce v-a împiedicat să aduceți un laborator de analize medicale care să aibă contract cu Casa de Asigurări de Sănătate?

Am ajuns ca pentru orice problemă medicală să batem drumul până la Alba Iulia sau Abrud, acest fapt însemnând mulți kilometri, bani cheltuiți şi ne punem sănătatea în pericol prin timpul pierdut pe drum.

În 2012 ne promiteați, în planul Ponoran, un Parc Industrial cu care ați reușit să amăgiți mulți zlătneni. Pe pancarda de la fostul sediu al Primăriei era afișat cu tam-tam acest plan, care s-a dovedit a fi doar …o vorbă goală. În loc de vreun Parc Industrial acolo a ajuns un restaurant-pensiune! Oare acolo au Zlătnenii sute de locuri de muncă bine plătite?

În clădirea primăriei, în loc să să avem un centru local APIA, pentru ca cetățenii să nu-și mai piardă timpul prin Alba Iulia, ați preferat să vă deschideți propria afacere pentru care ați fost declarat incompatibil de ANI. Ați recunoscut acest lucru cu seninătate, ignorând și faptul că respectiva clădire este una de patrimoniu, și mai aveți tupeul să candidați?

Ați cheltuit bani din buget pentru tot felul de pasiuni de ale dvs. Una dintre ele a fost aceea să achiziționați locomotive pentru un așa zis muzeu, dar acest lucru nu ajută pe nimeni.

De ce domnule Ponoran ați ajuns să folosiți mașinile Primăriei și domeniul public ca un bun personal?

Aceste lucruri le faceți cu girul secretarului orașului Zlatna care acceptă și dă ok pentru abuzurile și pentru afacerile pe care le faceți cu primăria. Vă cer public DEMISIA dvs. și a secretarului deoarece sunteți amândoi incompatibili pentru funcțiile pe care le ocupați.

Zlătnenii ar trebui să afle și de ce ați externalizat toate serviciile proprii ale administrației din Zlatna, care aduceau bani la bugetul local cât și locuri de muncă. Vorbim aici de apă, canalizare și serviciul de salubrizare.

V-ați adus aminte de satele aparținătoare doar acum în campanie, când ați umplut aceste localități de utilajele primăriei făcând lucrări cu rost sau fără rost numai să luați fața alegătorilor. Oare îi mai puteți amăgi încă o dată? Nu cred după ce au fost mințiți în atâtea campanii electorale.

Au fost investitori care au venit la Zlatna și au plecat? De ce oare? Ultimul exemplu a fost cu o firmă de cablaje care a ales să investească la Cîmpeni. Oare nu erau pregătiți zlătnenii care lucrează prin Alba Iulia pe la firmele de cablaje pentru această investiție? În opinia dvs. îi lăsați să facă naveta în continuare. Vă mai întreb odată: Din interese personale nu au rămas investitorii respectivi la noi în oraș?

O altă întrebare la care vrem răspuns se referă la serviciul de canalizare al orașului Zlatna și al localităților aparținătoare. Investiția a început în 2007, s-au investit milioane de euro, dar serviciul nu este funcțional nici acum. Poate știți, sau nu, deversările se fac ”ecologic” în Ampoi. Au ajuns comune din județ să aibă utilități mai multe ca noi și în același timp să atragă fonduri europene, capitol la care Zlatna este undeva la coada clasamentului. De ce oare?

În calitate de cetățeni ai acestui oraș ne sunteți dator cu aceste răspunsuri. Consider că voi avea, ca locuitor al Zlatnei, răspunsurile la această interpelare. În caz că nu, vă anunț că eu am baza pentru a veni cu soluțiile pentru a rezolva aceste probleme pentru Zlatna și localitățile aparținătoare.

Florin Nistor, candidat PSD la Primăria orașului Zlatna

PSD Alba – Publicitate electorală

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax