Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriel Dan Bărbuleţ, candidat PSD la Primăria Blaj: Doresc schimbarea mentalității oamenilor

Publicat

Gabriel Dan Barbulet PSD Blaj Mă numesc Gabriel Dan Bărbuleț și candidez la funcția de primar al municipiului Blaj din partea PSD.

Am absolvit specializarea Limba și literatura engleză – limba și literatura română a Facultății de Litere, Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 1997. În același an am devenit profesor de limba și literatura engleză la Colegiul ”Gh. Șincai”, ulterior Colegiul Național ”I.M.Clain” din Blaj. În paralel am urmat cursurile programului de Master ”Studii culturale britanice” la facultatea amintită mai sus.

Îmi plac provocările și nu suport rutina, așa că am profitat de prilejul oferit de a obține un post de asistent la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, post pe care l-am obținut în urma unui examen în anul 1999. În anul 2003 m-am înscris la un program de studii doctorale la Universitatea ”Babeș-Bolyai”, finalizat cu obținerea titlului de Doctor în Filologie în anul 2007. În prezent sunt lector universitar și Director al Departamentului de Filologie al Facultății de Istorie și Filologie, Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

De ce am ales să candidez?

Doresc o schimbare a mentalității oamenilor, vreau să ieșim de pe drumurile bătătorite ale politicii de până acum. O văd ca pe o provocare, o șansă de a schimba ceva. E momentul ca generația mea să se afirme, să treacă la acțiuni concrete. Vorbind cu oamenii, aceștia mi-au spus că trebuie să se schimbe ceva în maniera în care se face politică. Când sunt întrebați de ce nu se implică, dau din umeri și pleacă. Ei bine, eu nu pot să mai accept acest imobilism, vreau să mă implic cu adevărat în viața cetății. Cred cu tărie în doctrina acestui partid și văd cum, atunci când guvernul Ponta a fost la guvernare, România apucase pe un drum bun. Și, ca să fiu sincer, orice om care dorește să intre în politică, pentru a schimba ceva nu are o alternativă mai bună decât PSD. Dreapta românească se află în derivă…PNL – dizolvat de fostul PDL, partide de buzunar, candidați mai mult sau mai puțin vizibili, serioși, cu educație…

În cadrul PSD am întâlnit oameni adevărați, cu ținută morală, cu formație academică, profesioniști în domeniile în care activează. Din rândul acestora se desprinde un om în care cred cu tărie, un om care m-a încurajat tot timpul și mi-a dat puterea de a merge mai departe. E domnul deputat Ioan Dîrzu. Sunt convins că împreună, domnia sa la conducerea Consiliului Județean și eu primar al municipiului Blaj vom face o echipă puternică, profesionistă, de expertiza căreia vor avea de profitat toți blăjenii.

În cadrul programului creat, axat pe prioritățile municipiului Blaj, cu deputatul Ioan Dîrzu și cu echipa de consilieri PSD pe care mi-am format-o am stabilit obiectivele prioritare pentru Blaj în mandatul 2016-2020. Dintre acestea voi menționa: menținerea taxelor și impozitelor locale la nivelul minim prevăzut de lege, eliminarea tuturor cheltuielilor inutile și inechitabile, educația – o prioritate prin accesarea fondurilor europene, dotarea și modernizarea școlilor și grădinițelor, implementarea sistemului educațional step by step, sprijinirea școlilor profesionale și postliceale pentru creșterea forței de muncă specializată, orientată către necesitățile investitorilor și altele.

În final, întrebarea care se impune în mod firesc este: de ce mi-ați acorda încrederea dumneavoastră prin vot? Pentru că principiile mele sunt: comunicare empatică și eficientă cu toți cetățenii Municipiului Blaj; transparență în acțiuni și decizii; loialitate și interes pentru toți blăjenii; prosperitate pentru “Mica Romă”. Echilibrul intelectual, profesionalismul, bunul simț, generozitatea, modestia, cinstea, conștiinciozitatea, demnitatea și sinceritatea sunt câteva dintre atributele mele cu care girez în fața dumneavoastră.

Cu respect și prețuire,

Gabriel Dan Bărbuleţ

Candidat PSD pentru funcţia de primar al municipiului Blaj

PSD Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax