Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016: Găselniţe electorale PSD-iste la Aiud. Chermeză pe bani publici în campanie şi ţap ispăşitor pentru o investiţie cu puţine locuri de muncă

Publicat

strazi aiudDragi cititori, ultimele articole referitoare la respingerea proiectului cu privire la înființarea parcului fotovoltaic de la Aiud și la respingerea proiectului “Gala Recunoştinţei” au generat reacții ale aiudenilor privind aceste situații.

Iată ce soluții electorale au mai elaborat cei doi glorioși executivi locali și motivele pentru care aiudenii nu sunt de acord cu acestea:

Culmea nesimțirii: să te premiezi pentru prăbușirea AIUDULUI –  penUltima găselniță a primarului și viceprimarului de la Aiud, Liviu Rusu este organizarea unei chermeze – în plină campanie electorală – chermeză în valoare de 600 milioane de lei vechi care să celebreze eșecurile administrației locale.

“Gala Recunoștinței” – așa cum a fost denumită petrecerea pe bani publici, are ca scop – la momentul în care Aiudul și aiudenii se zbat la limita subzistenței fără solutii administrative – premierea executivului administrației locale având invitaţi ca martori ai ineficienței celor doi, delegații din Portugalia, Franța Federația Rusă, Grecia Germania și Ungaria!

De la ședința extraordinară din data de 15 aprilie, primarul și viceprimarul Liviu Rusu au plecat extrem de revoltați pentru că nu au reușit să întrunească cvorum pentru votarea acestei festivități și asta pentru că din cei 19 consilieri au fost prezenți doar 11, iar 2 din cei 11 au decis să părăsească sala de şedințe pentru a nu fi parte a unei asemenea aroganțe.

Domnilor administratori ai banului public, domnule primar, domnule viceprimar Liviu Rusu, aiudenii au nevoie de investiții și de locuri de muncă, au nevoie de reabilitarea drumurilor publice, de un parc industrial care să redea Aiudului strălucirea de altădată, de creșe, grădinițe și nu de petreceri scumpe în care să vă premiați unul pe celălalt pentru eșecuri!

E vremea să faceți singurul lucru bun pentru Aiud: să vă retrageți plini de „gloria” celor 26 de ani în care aiudenii s-au zbătut în mizeriile aceluiași executiv local.

Este momentul la care se plătesc eșecurile, nu momentul recompenselor!

Ultima găselniţă a celor doi glorioşi locali este și cea mai interesantă și constă în identificarea țapului ispășitor pentru neadoptarea proiectului parcului fotovoltaic al Aiudului.

Au fost identificați mai mulți, din aceeași echipă, iar noi, aiudenii, le mulțumim pentru că în condițiile în care parcul ar fi fost aprobat ar fi generat maxim trei posturi de paznici disponibile clientelei de partid, ar fi sacrificat un teren arabil cu potențial pentru investitorii interesați care vor asigura mai mult de 3 posturi disponibile, iar ceea ce este extrem de important și trebuie să li se reamintească aiudenilor este că acum trei ani viceprimarul Aiudului, dl. Liviu Rusu a inițiat un proiect identic de adoptare al parcului fotovoltaic, care a fost aprobat în unanimitate de Consiliul Local Aiud și care, însă, a fost reziliat acum mai bine de o jumătate de an datorită faptului că nu a fost considerat atractiv pentru investitori. Și atunci noi, aiudenii, ne punem întrebarea: de ce acum, în prag de alegeri să mai aprobăm în mare grabă încă un proiect la fel de ineficient ca și primul?

Zona respectivă trebuie să genereze locuri de muncă, nu să blocheze, pentru 5 ani, dezvoltarea industrială.

De ce timp de 26 de ani de administrație glorioasă a celor doi baroni locali s-a prăbușit un municipiu cu mii de locuri de muncă, s-au prăbușit clădiri sau s-au lăsat în paragină?

Dragi aiudeni, vom avea parc fotovoltaic la AIUD: în condițiile în care această problemă va fi dezbătută public, în condițiile în care vom identifica un teren pretabil acestui tip de activitate și în condiții de atragere de investitori autentici în Aiud!

Semnat, Aiudenii

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax