Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Peste 1.300 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ISU vor fi în misiune, pentru măsuri de ordine şi siguranţă. 440 de secţii de votare în judeţ

Publicat

sediu ipj

politisti ordine publica rurala alba2 În judeţul Alba, peste 1.300 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Ministerul Afacerilor Interne a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.

Obiectivele urmărite în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii, transmite IPJ Alba.

Pentru protecţia celor 440 de secţii de votare pentru alegerile locale, au fost repartizaţi 403 poliţişti, 275 de jandarmi şi 202 de lucrători pentru situaţii de urgenţă.

Peste 180 de poliţişti, se vor afla în stradă şi vor acţiona, fie individual, fie alături de jandarmi, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 111 poliţişti, constituiţi în 21 de echipe operative.

A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 137 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care vor fi în permanenţă pregătiţi să acţioneze, dacă situaţia operativă o va impune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax