Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016 la CÂMPENI: LISTA COMPLETĂ a candidaților la PRIMĂRIE. Șapte persoane în cursa pentru „Capitala Țării Moților”

Publicat

primaria-campeni-statuie-avram-iancu Biroul Electoral Orășenesc Câmpeni a primit anul acesta șapte dosare pentru funcția de primar al orașului. Marile partide și-au anunțat încă de acum câteva luni candidații însă pe listă apar și nume noi, chiar și un independent.

Primarul în funcție, Călin Andreș va intra în cursă pentru încă un mandat, însă de această dată din partea social-democraților și nu a liberalilor, pentru care a câștigat ultimele două mandate. PNL l-a propus drept candidat pe Cristian Pașca, actual consilier județean, în timp de la ALDE va candida Maria Elena Oprea, provenită tot din tabăra liberalilor.

Printre cei șapte se mai află și Valer Corcheș de la PMP, Lucian Gaița din partea PNȚCD, Călin Precupaș de la PRM, dar și un independent, Lucian Andreica.

LISTA CANDIDAȚILOR PENTRU PRIMĂRIA CÂMPENI:

Călin Andreș (PSD)

Cristian Pașca (PNL)

Dorel Valer Corcheș (PMP)

Călin Precupaș (PRM)

Virgil Lucian Gaița (PNȚCD)

Maria Elena Oprea (ALDE)

Lucian Andreica (Independent)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax