Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Lenuţa Bubur, candidat PNL Alba: ”Am lucrat împreună, cu și pentru locuitorii comunei Crăciunelu de Jos!”

Publicat

Foto-primar-Craciunel Sfârșitul unui mandat este o bună oportunitate pentru fiecare edil de a-și prezenta concetățenilor realizările din perioada precedentă. Cu atât mai mult cu cât cei mai gospodari vor fi realeși, continuând să lucreze pentru binele comunității.

Este și cazul doamnei Lenuța Bubur, de la Crăciunelu de Jos, care se prezintă cu încredere în fața alegătorilor. Asta deoarece, având susținerea Consiliului Județean Alba, a reușit mai multe realizări, împreună, cu și pentru locuitorii comunei.

În primul rând au fost terminate lucrările de canalizare și a fost dată în funcțiune stația de epurare. S-a reuşit extinderea și dotarea Căminului cultural din comună și dotarea acestuia cu aparatură audio-video și mobilier, dar și asigurarea climatizării sălii, pe lângă dotarea bucătăriei cu aparatura necesară.

Cetățenii văd cum se lucrează alert la asfaltarea străzilor din comună, la extinderea de poduri și podeţe, deoarece aceste investiții trebuie terminate până la sfârșitul anului. S-au reușit repararea clădirii din curtea grădiniţei, amenajarea parcului din centrul comunei, confecţionarea unui gard cu jardiniere cu flori în zona centrală, pentru protejarea copiilor, dar și multe altele.

Primărița Lenuța Bubur are multe planuri de viitor. La întâlnirile din comună ea declara: Cu toată voința și experiența mea ca primar, vreau să realizez mult mai multe în următorul mandat. Printre lucrurile pe care mi le doresc pentru comuna noastră, se numără și terminarea lucrărilor de asfaltare a străzilor; construirea unui pod din beton peste râul Târnava, pentru care se va semna curând cererea de finațare pentru executarea lucrărilor în valoare de circa 55 miliarde lei vechi; extinderea alimentării cu gaze naturale pe străzile Cloșca și Dalas; întabularea gratuită a terenurilor din intravilanul și extravilanul localității; construirea unui teren de sport în curtea școlii, precum și amenajarea cu tribune a terenului de fotbal existent în luncă”.

Consilierii locali liberali din Crăciunel sunt oameni buni și hotărâți. De aceea, echipa doamnei Bubur are sprijinul ferm al PNL Alba și al Președintelui Consiliului Județean, domnul Ion Dumitrel, care-i vor ajuta, garantat, să-și atingă obiectivele.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax