Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Trifan, candidatul PSD la Primăria Cugir: Locurile de muncă, o prioritate!

Publicat

Mircea Trifan_candidat PSD Primaria cugir Sunt destui care spun că nu primarul face locuri de muncă într-un oraș. Nimic mai fals! Pentru că un primar căruia îi pasă de oameni, care își dorește un oraș prosper și oameni mulțumiți nu trebuie să stea cu mâinile în sân, trebuie să se zbată și să bată la toate ușile până când problemele sunt rezolvate.

M-am întâlnit zilele trecute în Cindeni cu un domn pensionar, cu care am stat mult de vorbă și care mi-a spus cu ochii în lacrimi: eu am o pensie că am lucrat la Fabrică, dar am trei nepoți – unul nu are serviciu și stă acasă, unul e plecat la Timișoara că acolo și-a găsit servici și celălat face naveta la Alba Iulia. Și mă întreba pe mine, cum a fost posibil ca o firmă mare ca Mercedesul să fie lăsată să plece din Cugir și să se dezvolte la Sebeș, să creeze acolo sute de locuri de muncă, iar cugirenii noștri să facă naveta? Ce au făcut primarul și consiliul local din Cugir să nu plece Mercedesul la Sebeș?

Ce au făcut se vede, iar cei care au condus orașul trebuie să răspundă și la aceste întrebări. Eu vă spun că unul din cele mai importante puncte de pe agenda PSD Cugir, şi a mea în calitate de candidat la funcția de primar, este crearea de noi locuri de muncă. Este timpul ca tinerii să se întoarcă acasă, să aibă un loc de muncă, să işi întemeieze familii şi să nu mai ducă o viață grea printre străini.

De asta ne propunem revigorarea industrială a orașului Cugir prin înființarea unui nou Parc Industrial, care să aibă ca acționar majoritar Consiliul Local, atragerea de investitori și crearea de noi locuri de muncă, relansarea industriei de apărare și sprijinirea inițiativei private. Vom identifica terenuri în zona industrială de la intrarea în oraș unde vom duce toate utilitățile, astfel încât să devină atractive pentru investitori.

Avem soluții și putem rezolva problemele Cugirului! Decizia este la dumneavoastră pe 5 iunie.

Mircea Trifan, candidatul PSD la Primăria Cugir

PSD Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax