Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016: Organizația PNL Aiud și-a lansat echipa la Alba Iulia. Oana Badea: „Obiectivul nostru este o administrație de nota zece”

Publicat

IMG_6476 Oana Badea, candidata liberalilor pentru Primăria Aiud, a prezentat joi, într-o conferință de presă, o parte din echipa cu care vrea să câştige conducerea administraţiei locale. Potrivit acesteia, așteptările aiudenilor sunt cele legate de schimbare, de aceea echipa pe care o propune conține nume reprezentative din comunitatea profesională şi civică din municipiu.

Organizația noului PNL Aiud a decis să realizeze lansarea echipei sale într-o conferință de presă susținută joi, 5 mai, la Alba Iulia. Au fost prezenți candidata liberalilor pentru Primăria Aiud, Oana Badea și o parte din membrii echipei, printre care Cosmin Georgiu, Vasile Câmpean, Paul Nandrean, Vasile Vultur, Cristi Barb, Gabriela Gâlea, Daciana Mihăilă și Ana Maria Barbu.

„O spun clar și răspicat: nu candidez din partea acelui PNL pe care l-am criticat ani și ani la rând, așa cum nu candidez nici din partea PDL. Candidez din partea unui nou PNL care, dacă reușește să convingă aiudenii și știu că poate să facă acest lucru, va fi partidul aiudenilor”, a spus Oana Badea.

Oana Badea a transmis că în echipa cu care se prezintă, aproximativ 60 la sută sunt oameni care nu au mai fost pe listă de partid. „În primi zece, cinci sunt candidați care nu au făcut politică sau sunt pentru prima dată membri ai acestui nou PNL”, a spus aceasta.

De asemenea, candidata liberalilor pentru Primăria Aiud a explicat că obiectivul echipei este „o administrație de nota zece pentru Aiud”.

„În construcția noului PNL am lăsat ușile deschise tuturor membrilor din cele două partide care au dispărut prin fuziune dar care nu au avut schelete în dulap. Am deschis larg ușa oamenilor care nu au făcut niciodată politică.

Potrivit acesteia, ușile sunt deschise pentru cei care cred în noul PNL, care înseamnă „administrație de nota zece pentru aiudeni”.

„Echipa pe care o propun aiudenilor are nume de rezonanță pentru comunități profesionale sau comunități civice din municipiul Aiud”, a transmis Oana Badea.

A mai spus că la Aiud, „bătălia nu este cu un partid, ci este cu o <cloacă>, dincolo de partide, care s-a obișnuit să fie la butoane, care s-a obișnuit să decidă pentru un grup restrâns de persoane. Recâștigarea administrației locale, pentru aiudeni, în beneficiul dezvoltării municipiului, înseamnă schimbarea acestei administrații de la rădăcină”.

„Am avut o discuție onestă cu Alin Florea, contracandidatul meu înainte de desemnarea candidatului PNL Aiud, l-am rugat să fie pe lista de consilieri locali. Decizia lui a stat între a renunța la funcția de director al Bibliotecii din municipiul Aiud și cea de a fi candidat. Decizia lui a fost să rămână director al Bibliotecii municipale”, a precizat Oana Badea.

„Nu lupt singură pentru schimbarea Aiudului: Beneficiez de sprijinul Consiliului Județean Alba prin președintele Ion Dumitrel și de suportul unei echipe de oameni extreme de bine pregătiți, cărora le mulțumesc pentrucă-mi sunt alături”, a încheiat Oana Badea.

Echipa PNL Alba intră, din 6 mai, în linie dreaptă pentru câştigarea voturilor cetăţenilor la Aiud, odată cu începutul campaniei electorale.

LISTA candidaţilor PNL pentru Primăria şi Consiliul Local Aiud 2016-2020:

1. Iulia Adriana Oana Badea

2. Cosmin-Daniel Georgiu

3. Aurel Fleșer

4. Vasile Câmpean

5. Iosif Bradea-Cristea

6. Paul-Ioan Năndrean

7. Vasile Vultur

8. Iacob Rus

9. Cristian Barb

10. Gabriela Anamaria Gâlea

11. Flaviu Ranca

12. Adina Daciana Mihailă

13. Ovidiu Adrian Toma

14. Anamaria Barbu

15. Dorin Florin Urs Lunca

16. Elena Cosmina Tătar

17. Cosmin Sorin Maier

18. Mircea Bogdan

19. Otniel Lucian Bande

20. Ianos Ștefan Berchi

21. Ioan Ispas

22. Ciprian Varga

23. Adrian Nicolae Radu

24. Prof. Elena Olievschi

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax