Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Alexandru Gigel, un liberal la primăria din Mirăslău. „Din rândul vostru, cu voi toți și numai pentru voi”

Publicat

Foto-primar_MiraslauDe când a fost ales primar, dorința lui Alexandru Gigel a fost de a se ridica la înălțimea încrederii pe care oamenii i-au acordat-o. A pus suflet în tot ce a făcut și o bună parte din eforturi au dat deja roade în rezolvarea problemelor stringente din comuna Mirăslău.

Astfel, s-au asfaltat DC 82 Mirăslău – Cicău și DC 83 DN1- Ormeniș (ambele prin Proiecte finanțate prin O.G. 28), dar s-au asfaltat și străzile interioare din Mirăslău și Decea, pe o lungime de peste 8 km, prin PNDR – Submăsura 7.2 lnvestiții în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. De asemenea, au mai fost reabilitate DC 81 Lopadea Veche – Rachiș, precum și mai multe drumuri forestiere, vicinale și de exploatare.

A realiza o administrație eficientă nu este întodeauna ușor dar, cu susținerea cetățenilor, primarul din Mirăslău a mers, decis, înainte. Fapt pentru care consideră că mai sunt multe de făcut, ca în orice gospodărie de oameni harnici.

Planurile sale pentru Mirăslău sunt, de fapt, preluate din ideile și nevoile oamenilor.

Printre lucrurile pe care cetățenii le doresc pentru comuna lor, se numără și: realizarea alimentării cu apă potabilă la Lopadea Veche, Cicău și Ormeniș, introducerea canalizării și construirea de stații de epurare în localitățile Mirăslău, Decea și Lopadea Veche, dar și refacerea iluminatului stradal cu tehnologie LED, pe lângă introducerea rețelei electrice în cartierul nou din localitatea Decea. Se vor mai realiza reparația capitală la Căminul Cultural Ormeniș, construirea de Capele mortuare în localitățile Mirăslău și Decea, modernizarea Bazei de Agrement din localitatea Mirăslău, dar și modernizare sediu Consiliul local din comună.

În demersul său, primarul Alexandru Gigel nu este singur. Are alături o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni și hotărâți, dar și sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care îi vor ajuta, garantat, să-și atingă obiectivele!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax