Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Comuna Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian

Publicat

Visarion Haprian_PNL_candidat_Daia Romana După mai mulți ani la cârma comunei Daia Română, primarul liberal Visarion Hăprian știe cu exactitate ce trebuie făcut în comunitatea pe care o conduce și cum trebuie făcut, iar administrația publică locală este deja un domeniu pe care îl cunoaște foarte bine.

Realizările din ultimii ani din întreaga comună se leagă de numele lui Visarion Hăprian, care a dovedit că nimic nu e imposibil pentru un primar serios. Astfel, toate gospodăriile din comuna Daia Română sunt racordate la rețeaua de apă potabilă și canalizare, s-au asfaltat 10 km de drumuri agricole și 5 km de drumuri comunale, toate străzile au fost modernizate, s-a extins sistemul de iluminat cu leduri, există monitorizare prin sistem de supraveghere video pentru a crește siguranța cetățenilor, s-au realizat proiecte pentru dotarea cu utilaje pentru în­treținerea drumurilor (tractor, lamă zăpadă, măturător stradal etc.) și dotarea cu buldoexcavator, s-au amenajat vestiarele de la baza sportivă, s-a achiziționat o mașină de pompieri etc.

Visarion Hăprian candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal și are alături o echipă formată din oameni devotați binelui comunității.

Împreună cu consilierii PNL și cu susținere din partea președintelui Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, primarul Visarion Hăprian și-a propus, pentru mandatul 2016 – 2020, noi obiective: asfaltarea tuturor drumurilor agricole aflate în domeniul public al localității, finalizarea platformei industriale, atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă, susținerea sportului și a culturii, igienizarea cursului de apă Valea Dăii de la intrarea până la ieșirea din comună etc.

De asemenea, s-a câștigat un proiect pentru asfaltarea tuturor străzilor din comună, există semnat un contract pentru întăbularea gratuită a intravilanului și extravilanului localității, există proiect câștigat pentru reabilitarea căminului cultural și construcția unei grădinițe noi.

Toate acestea dovedesc că Daia Română are în continuare nevoie de primarul liberal Visarion Hăprian!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax