Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Corneliu Florea aduce schimbarea la Stremț și proiecte pentru toate generațiile

Publicat

De aproape 10 ani administrator al unei firme din domeniul construcțiilor civile și industriale, Corneliu Florea, vrea să construiască la Stremț o altfel de administrație, deoarece actuala conducere a comunei pare a fi depășită.

Schimbarea este necesară pentru că, dacă s-au făcut câteva lucruri, acestea par să nu urmeze nicio viziune și sunt disparate, iar cetățenii știu că se poate mult mai mult. În demersul său către un viitor mai bun, Florea are cel mai important și de nădejde partener, în persoana domnului Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, care a demonstrat deja că-i pasă de stremțeni.

Recent, candidatul PNL a declarat: ”Ca orice locuitor al comunei Stremţ vreau să trăiesc într-un loc care să-mi ofere condiţii bune de trai, de aceea am hotărât să candidez la funcţia de primar, pentru a crea astfel de condiții bune pentru toţi locuitorii comunei, fie că sunt din Stremţ, Geoagiu, Geomal sau Faţa Pietrii. Trebuie să găsim împreună soluţii şi să implementăm proiecte care să satisfacă aşteptările tuturor cetăţenilor, pentru aceasta este nevoie de transparenţă, corectitudine si chibzuinţă. Doresc să fac lucruri bune pentru oameni, lucruri de calitate care să reziste în timp şi care să reflecte şi să pună în valoare tradiţia, cultura şi identitatea noastră. Mă adresez atât celor tineri cât şi celor în vârstă să îmi acorde încrederea şi îi asigur că un vot pentru mine înseamnă un viitor mai bun pentru Stremţ. Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om de cuvânt, de aceea, în 5 iunie, votaţi Florea Corneliu, votaţi echipa PNL!”

Principalul obiectiv al lui Florea este să extindă rețelele de apă și canalizare, iar alte priorități vizează asfaltarea străzilor, dezvoltarea serviciilor medicale și de educație, stimularea investitorilor și acordarea de sprijin pentru accesarea fondurilor europene.

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax