Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Daniel Negrea vine să facă la Lunca Mureşului ceea ce trebuie pentru oameni

Publicat

Foto-Lunca-Mures-3 Am analizat, cu echipa liberală a președintelui Ion Dumitrel, de la Consiliul Județean, fiecare proiect și avem oamenii bine pregătiți, care pot trece la treabă. Deci, mai puține vorbe și mai multe fapte!

Împreună cu oamenii din comuna Lunca Mureșului, alături de o echipă foarte bună de consilieri liberali și sprijinit de liderii partidului de la nivel județean vom demonstra că și comuna noastră poate fi administrată eficient și transparent.

Pentru perioada 2016-2020 se vor realiza schimbarea rețelei de apă potabilă pentru Lunca Mureșului și Gura Arieșului, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, până în septembrie 2017; asfaltarea drumului între aceste sate, care se va finaliza foarte curând; înființarea unei societăți comerciale în subordinea Consiliului Local pentru producerea și montarea de pavele, borduri și rigole, pentru care echipamentele sunt achiziționate; asfaltarea drumurilor comunale pe o distanță de minim de 6 km, studiul de fezabilitate fiind depus; înființarea unui sediu pentru programul „after school” pentru copii care provin din familii nevoiașe; construirea unei capele în apropierea cimitirului; atragerea de investitori pentru crearea unor locuri de muncă, dar și multe alte inițiative.

Daniel Negrea, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Lunca Mureşului

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax