Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Florin Morar – cel mai bun primar pentru Săsciori

Publicat

Sasciori Florin Morar candidat PNL 2016 La alegerile locale din 5 iunie locuitorii comunei Săsciori vor avea o misiune ușoară în desemnarea primarului comunei. Alesul lor va fi și de această dată Florin Morar, candidatul Partidului Național Liberal. Este cel mai bun primar pentru Săsciori și reprezintă garanția că toate lucrurile bune realizate până acum vor continua și noi proiecte vor prinde contur în comună, totul având un singur scop: binele oamenilor.

De când este primar, dorința sa a fost să răsplătescă încrederea pe care i-au acordat-o oamenii. A pus suflet în tot ce a făcut și o bună parte din eforturile sale au dat deja roade. Multe dintre problemele comunei au fost rezolvate: terminarea lucrărilor la Grădinița din Săsciori, asfaltarea DC 51 Săsciori – Loman, realizarea sălii de sport din Săsciori, realizarea canalizării în Săsciori și Sebeșel (lucrare aproape finalizată), alimentarea cu apă a satelor Răchita, Tonea și Plăși, reabilitarea și dotarea Căminului Cultural de pe Vale, din localitatea Săsciori, modernizarea dispensarului uman din Săsciori.

Iar lucrurile nu se pot opri aici. Împreună cu echipa de consilieri PNL, Florin Morar are multe planuri pentru comuna Săsciori și toate țin cont de nevoile oamenilor. Printre obiectivele propuse pentru următorul mandat se numără: introducerea apei potabile în Laz și Căpâlna, reabilitarea și modernizarea străzilor în Săsciori, Răchita, Loman, Căpâlna, Sebeșel și Laz, finalizarea canalizării în Săsciori, Sebeșel și Laz, modernizarea DC 51 Loman-Cărări, modernizarea DC Tonea, reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Dumbrava, construirea unei Case Mortuare în Săsciori.

Pentru toate acestea, contează pe sprijinul și votul tuturor locuitorilor comunei Săsciori, dovadă fiind și susținerea pe care ei i-au acordat-o în ultimii ani. Are alături o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni și hotărâți, la care se adaugă, ca și până acum, și sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al președintelui Ion Dumitrel.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax