Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Ioan Aldea, primarul de care comuna Bucerdea Grânoasă are nevoie

Publicat

Foto-Bucerdea-2Pentru următorii ani, cetățenii comunei Bucerdea Grânoasă au așteptări mari, deoarece actuala administrație, coordonată de Ioan Aldea vrea să-și continue proiectele de dezvoltare.

În primul rând este vorba de realizarea lucrărilor de canalizare și a unei stații de epurare, printr-un proiect în valoare de 1.300.000 euro, cu finanțare europeană pe măsură 7.2 din PNDR. Desigur, sunt necesare apoi asfaltarea străzilor, după realizarea lucrărilor de canalizare, și investiții pentru un rezervor de apă și o stație clorinare. Se vor continua modernizarea etapizată a celor 8 străzi rămase cu rigole, accese proprietăți și trotuare. Pe de altă parte, echipa PNL din comună intenționează finalizarea lucrărilor la extinderea spațiului școlar, precum și amenajarea interioară a curții școlii prin construirea unui teren de sport cu gazon sintetic și nocturnă. În fine este o dorință a localnicilor ca să se realizeze modernizarea centrului comunei, prin refacerea monumentului istoric, construirea unei parcări în fața școlii și a unui zid de sprijin în zonă. În plus, primarul și echipa lui de consilieri se vor preocupa să se pietruiască drumurile de interes agricol, din care deja s-au realizat peste patru kilometri.

Foto-Bucerdea-1Toate acestea nu ar putea prinde viață dacă Ioan Aldea nu ar fi un om gospodar, dar a dovedit că este capabil să dezvolte comuna.

A reușit modernizarea unor drumuri din fonduri europene – respectiv pe străzile Mihai Eminescu, Titu Maiorescu, Simion Bărnuțiu, Florilor, Morii și Lipoveni – prin construcție rigole și podețe, inclusiv asfaltare pe ultimele două. În mandatul său s-a reușit achiziția unui imobil cu destinație grădiniță cu program normal, precum și a unui teren pentru școală, fiind pregătite proiectele pentru împrejmuire școală și extinderea spațiului școlar cu două săli de clasă, hol, grup social, subsol.

Ioan Aldea a fost foarte atent cu moștenirea tradițională a bucerzenilor și s-a preocupat de reabilitarea și modernizarea Cămin cultural, prin G.A.L., construirea unei terase la acest obiectiv și achiziția de costume populare.

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax