Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Ponor, primarul de care ai nevoie este Petruț Bujor

Publicat

Foto-Ponor_primarCandidatul liberal la Primăria comunei Ponor, Petruț Bujor spune: „Candidez la Primărie ca să muncesc și caut o viață mai bună pentru cetățenii din Ponor. Voi fi tot timpul în mijlocul oamenilor și le voi asculta întotdeauna problemele, pentru că așa trebuie să facă orice primar care vrea să răsplătească încrederea cetățenilor”.

Se știe că problemele din administrație au nevoie de soluții clare, iar candidatul liberal are alături de el o echipă foarte bună de consilieri locali, cu oameni hotărâți. Consiliul Județean Alba și Președintele Ion Dumitrel au declarat public susținerea lor pentru Petruț Bujor și pentru oamenii din Ponor, pentru a le împlini obiectivele.

Iar ponorenii au mare nevoie de sprijin pentru toți crescătorii de animale, să aibă dreptul să beneficieze de suprafața de pășunat și de utilajele Asociației Crescătorilor de Animale. Se va face și o verificare a modului în care s-au cheltuit banii proveniți din subvenția aferentă suprafeței concesionate de Asociație, ținând cont că nu s-a văzut nicio investiție în acest scop. Pe de altă parte, este nevoie de o evaluarea promptă, la finalizarea lucrărilor, și tragerea la răspundere a comisiei de recepție pentru o evaluare incorectă.

În plus, este nevoie să se construiască un bazin pentru captarea apei în satul Geogel și un bazin la nivel de comună, pentru îmbăierea ovinelor, precum și de angajarea unui medic veterinar, care să fie permanent în localitate.

Pentru toate acestea, dar și pentru multe altele, Petruț Bujor contează pe votul concetățenilor săi!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax