Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Roşia de Secaş, faptele vorbesc. Comuna s-a schimbat cu adevărat în mandatul primarului Vasile Nicolae Bogdan

Publicat

Foto-lucrari-Rosia Doar în ultimii patru ani, adică în mandatul 2012-2016, comuna Roşia de Secaş s-a schimbat cu adevărat la faţă, realizările primarului Vasile Nicolae Bogdan fiind remarcabile pentru toţi cetăţenii comunei.

Evident, cei care suferă de cecitate politică nu pot şi nu vor să vadă ceea ce este de domeniul evidenţei. Astfel se explică promisiunile cu statut de minciuni gogonate ale candidaților de la diverse partide care vor ba să reabiliteze iluminatul public, în condiţiile în care acesta a fost modernizat încă de anul trecut, sau realizarea staţiei de epurare, în timp ce deja se lucrează la acest obiectiv. Dacă la capitolul „realizări realizate” un contracandidat frizează penibilul, la altele ei par de domeniul SF-ului, promiţând mărirea pensiilor mici.

Dar să revenim cu picioarele pe pământ şi să lăsăm faptele să vorbească: apa potabilă s-a introdus în toate satele comunei, reţeaua de canalizare este realizată 96%, s-au pietruit toate străzile comunei, s-au construit rigole şi podeţe în toate satele comunei, s-a asfaltat drumul comunal în satul Tău, s-a construit un teren de fotbal cu nocturnă în Roşia de Secaş, s-au construit grupuri sanitare moderne la Şcoala primară din satul Ungurei, la Şcoala primară din satul Tău şi la Grădiniţa din Roşia de Secaş. S-a deschis recent o nouă farmacie la Roşia de Secaş, pe care candidatul PSD declară că o mai deschide o dată.

Toate aceste realizări constituie doar un început promiţător pentru comuna Roşia de Secaş, în viitorul mandat modernizarea comunei urmând a fi continuată prin: introducerea reţelei de gaze naturale, asfaltarea tuturor drumurilor comunale, introducerea reţelei de canalizare şi în satul Tău, finalizarea lucrărilor de cadastru general şi atragerea de investitori.

Pentru toate obiectivele, echipa Primarului și a consilierilor liberali are sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi a PNL Alba, pentru dezvoltarea comunei Roşia de Secaş la un statut de comună europeană. Deoarece vremea minciunilor gogonate a trecut demult!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax