Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: La Sebeș, vrem să facem străzi frumoase pentru oameni frumoși. Acum sunt prea multe drumuri de căruțe în orașul ”Mercedes”

Publicat

strada neasfaltata Infrastructura este cartea de vizită a unui oraş şi a edililor săi. La Sebeş, cartea asta de vizită are nevoie mare de îmbunătăţire şi modernizare. Eu vreau pentru Sebeş o carte de vizită frumoasă, pe măsura oamenilor săi.

În patru ani nu se pot repara toate greşelile, nu se pot recupera toate întârzierile ultimilor 20 de ani, dar se poate face un început sănătos. Eu nu vă promit că lucrurile se vor schimba în bine peste noapte. Eu vă asigur că ştiu ce trebuie făcut pentru toate străzile, din toate zonele Sebeşului, în funcţie de starea lor actuală.

Vom aduce şantiere importante în zona delimitată de străzile Crişan, Dorobanţi, Abatorului, acolo unde locuitorii au auzit până acum numai poveşti despre aşternerea asfaltului,

Se impune o intervenţie serioasă în cartierul de blocuri din zona Gaterului.

Nu vom ocoli nici zona descrisă de Drumul Sibiului, pornind de sub motel până la Răstoacă, precum şi zona Zăvoi unde vreau să transformăm visul speranţa locuitorilor în realitate şi nornalitate.

Vom finaliza, binînţeles lucrările de pe strada Ion Creangă şi toate şantierele de investiţii începute.

Cartierul Kogălniceanu, Valea Frumoasei, Aleea Lal şi Aleea Parc sunt zonele civilizate din Sebeş, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt lucruri de făcut: amenajarea de parcări, ghene de gunoi îngropate.

În Răhău, după finalizarea lucrărilor la reţelele de apă şi canalizare, străzile vor fi pregătite pentru modernizare.

În Petreşti ne preocupă pentru început străzile Grădinilor, Mihai Eminescu şi Unirii şi ne gândim şi la străzile Oituz, 24 Ianuarie şi Molidului.

În Lăncram, Uliţa din Mijloc şi Uliţa de Sus, astăzi drumuri de pământ vor deveni străzi cum scrie la carte, cu rigole şi asfalt.

SERIOZITATE ŞI PERSEVERENŢĂ PENTRU UN SEBEŞ MODERN!

Dorin Nistor, candidat PNL pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax