Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Lenuţa Aldea din Cergău vrea să construiască împreună cu oamenii comunei un viitor mai bun!

Publicat

PNL Alba)_Cergau_Lenuta Aldea În cele două mandate de primar al comunei Cergău, doamna Lenuța Aldea a acumulat o experiență importantă în administrația publică, în comunicarea cu cetățenii și în atragerea lor la înfăptuirea proiectelor pe care le-a realizat. Acum faptele vorbesc de la sine, iar continuitatea și realizarea altor obiective depinde de sprijinul continuu al oamenilor.

Lenuța Aldea are alături o echipă unită de consilieri locali liberali și are întreaga susținere a ”echipei de la județ”, a consilierilor județeni ai PNL, coordonați de Ion Dumitrel, președintele Consiliul Județean.

În ultimii ani s-au finalizat proiectele de alimentare cu apă potabilă, rețeaua de canalizare și stația de epurare  a apelor menajere în toată comuna Cergău; ca și reabilitarea, extinderea și dotarea la standarde europene a Căminului cultural din Cergău Mare, în timp ce s-a construit și dotat Centrul cultural din Cergău Mic.

Alte investiții importante au constat în asfaltarea drumurilor comunale Cergău Mic și Lupu, amenajarea drumului, cu construcție de pod și extindere iluminat public în Hodăi – Gogon. Au mai fost realizate sala de sport, baza sportivă și s-a amenajat terenul de fotbal ”Nicolae Linca” din Cergău Mare. Pe lângă acestea, modernizarea străzilor Grui și Lunca și sistemele de supraveghere cu camere video din Cergău Mare se consideră o normalitate necesară.

De fapt, Lenuța Aldea și oamenii din Cergău își doresc să continue această normalitate. Continuitate pentru proiectele liberale care prevăd asfaltarea străzilor din satele Cergău Mare, Cergău Mic și Lupu, construcția Căminului cultural din satul Lupu, construirea unui Centru Medical în Cergău Mare (cu cabinete pentru medici de familie, stomatologi, farmacie), realizarea fazei II a rețelei de canalizare în Lupu și în Cergău Mic.

De asemenea, se va întocmi Planul Urbanistic General, se vor asfalta drumurile de exploatare agricolă din Cergău Mare, se va realiza modernizarea iluminatului public cu leduri, se va dota Căminul cultural cu costume populare și se va reabilita clădirea sediului Primăriei.

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax