Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Schimbăm oraşul Cîmpeni în bine! Candidatul pentru primărie, Dan Cristian Paşca

Publicat

Cristian Pasca Campeni_PNL Dragi cîmpănari,

Vă mulţumim din inimă acum, la final de campanie electorală, că ne-aţi primit în casele dumneavoastră şi ne-aţi ascultat cu atenţie şi răbdare. Duminică, 5 iunie, este o zi importantă pentru oraşul nostru – Cîmpeni.

Este important să mergeţi la vot. Acest vot trebuie să garanteze că și în Cîmpeni lucrurile vor merge mult mai bine și că problemele dumneavoastră vor fi în sfârșit ascultate și luate în seamă.

Votul dumneavoastră poate face diferenţa! Dumneavoastră sunteţi cei care puteţi decide dacă doriţi un oraş Schimbat în Bine. Fiind un singur tur de scrutin, daţi votul dumneavoastră, singurului candidat care poate să producă Schimbarea în Bine a Cîmpeniului. Pe 5 iunie, votaţi Dan Cristian Paşca, primar al oraşului Cîmpeni.

Echipa cu care vin la Primărie va face diferenţa. Sunt un om de cuvânt, cei care mă cunosc ştiu acest lucru, iar dumneavoastră vă veţi convinge. Am încrederea că, pentru Cîmpeni, veți fi alături de mine, de echipa PNL de consilieri locali, de președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel şi de echipa lui!

Poate nu întâmplător în 5 iunie este Duminca Orbului. Aşa cum Dumnezeu a făcut o minune pentru orbul născut aşa şi i-a redat vederea, va face o minune şi pentru oraşul nostru şi pentru noi toţi. Ne va arăta tuturor calea pe care trebuie să mergem pentru ca oraşul nostru drag  şi viaţa noastră să se schimbe în bine.

Să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Al dumneavoastră, Dan Cristian Paşca

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax