Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Ștefan Cosmin Giurgiu-Sîrb are forţa de a schimba în bine viaţa oamenilor din Teiuş

Publicat

Cosmin Giurgiu Sirb_Teius_PNL Sunt Ștefan-Cosmin Giurgiu-Sîrb, am 40 de ani, sunt de 4 ani viceprimar al orașului Teiuș și am lucrat mulți ani în mediul privat. Sunt profesor de matematică, am studii economice și de drept.

Candidez acum pentru funcția de primar al Teiușului din partea PNL și sunt convins că tinerețea, experiența și puterea de muncă pe care le am mă vor ajuta să pun în practică planul meu de dezvoltare a Teiușului, bazat pe PROIECTE SERIOASE ȘI PE BANI EUROPENI!

DA, stimaţi cetăţeni ai Teiuşului! Am FORŢA de a schimba în bine viaţa dumneavoastră!

Nu am intrat în politică pentru avantaje personale. Am ales acest drum pentru că sunt convins că acest oraș merită mai mult și trebuie să ajungă să își merite titulatura. Nu mai vreau ca teiușenii să circule pe drumuri de pământ în orașul lor sau să își caute o viață mai bună în altă parte.

Bugetul actual al orașului este unul de funcționare, de subzistență, nicidecum unul de dezvoltare. Ori Teiușul tocmai de dezvoltare are nevoie: de infrastructură, de facilitați pentru investitori, de locuri de muncă pentru teiușeni. Viziunea mea de dezvoltare pentru Teiuș se bazează pe două mari direcții:

1) Un parteneriat pe patru ani cu Consiliul Județean Alba prin care se vor face lucrări de asfaltare, rigole și trotuare pe toate străzile orașului Teiuș. Vom finaiza, de urgență lucrările de canalizare, branșamentele la gospodării și vom rezolva problema străzilor cu nivel mai ridicat decât cel al curților oamenilor.

2) Înființarea unui departament special în Primărie pentru accesarea fondurilor europene și guvernamentale prin care vom realiza:

– modernizarea străzii Decebal cu accent pe amenajarea spațiilor verzi

– amenajarea unei zone de agrement, cu teren de mini-fotbal, teren de tenis și zona de picnic, în cartierul de peste calea ferată

– reabilitarea termică a locuințelor și a clădirilor publice

– construirea unei Case de Cultură noi, unde va funcționa Centrul Cultural Teiuș

– construirea unei clădiri moderne, multifuncționale pentru Primărie.

Nu în ultimul rând, vom face tot ce ne stă în putință să ajutăm investitorii să creeze noi locuri de muncă printr-o infrastructură adecvată și prin taxe și impozite reduse.

Pentru mine, comunicarea cu cetățenii este și va rămâne o prioritate. De aceea voi propune ca fiecare stradă din Teiuș să desemneze câte un reprezentant care să participe, trimestrial, la o întâlnire cu primarul și consilierii pentru un dialog direct. Chiar vom încerca să înfiinţăm în Căpud, Beldiu, Coșlariu Nou şi Pețelca oficii teritoriale ale Primăriei Teiuş, pentru ca oamenii de acolo să nu mai fie nevoiţi să vină până la Teiuș pentru orice hârtie sau pentru plata impozitelor şi taxelor.

Am o nouă viziune pentru Teiuș, mai proaspătă și mai apropiată de ceea ce iși doresc oamenii și pentru asta vă cer votul. Să facem împreună proiectele concrete care vă vor îmbunătăți viața!

Ștefan-Cosmin Giurgiu-Sîrb, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Teiuș

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax