Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Adrian Teban: Am urmărit dezvoltarea durabilă a localităţii. Continuăm împreună, investim în Cugir

Publicat

adrian teban alegeri 2016 Sunt 12 ani de când am primit pentru prima dată încrederea dumnevoastră, a oamenilor din oraş, devenind la doar 32 de ani primarul Oraşului Cugir. A fost o cinste şi o mare responsabilitate, deopotrivă! Susţinerea pe care mi-aţi acordat-o atunci şi în următoarele două mandate m-a onorat de fiecare dată şi m-a determinat să găsesc soluţii, chiar şi acolo unde lucrurile păreau iremediabil pierdute.

La fel de onorat am fost şi în această lună de campanie în care mi-aţi transmis încredere, apreciere şi susţinere. Vreau să vă asigur că vom rezolva problemelele pe care mi le-aţi comunicat şi vom continua dezvoltarea Cugirului. Am reuşit împreună cu dumneavoastră şi echipa de consilieri PNL să-l transformăm într-un oraş confortabil, în care copiii noştri îşi pot dezvolta abilităţile artistice şi cele sportive, învăţând de mici ce înseamnă competiţia. Am urmărit dezvoltarea durabilă a localităţii, astfel că în zona de blocuri am modernizat drumuri, parcări, trotuare, în timp ce în zona de case am acordat prioritate introducerii reţelelor de apă şi canal.

Am dovedit că putem dezvolta Cugirul fără să ne bazăm strict pe bugetul local care este limitat şi fără să aşteptăm să ne dea alţii bani de la bugetul judeţean sau de stat. Am avut încredere în capacitatea noastră, a echipei din primărie şi a consilierilor liberali, de a atrage fonduri europene. În ultimii ani, în Cugir au fost făcute investiţii în infrastructură şi sănătate în valoare de 64.700.000 lei, adică în jur de 14 milioane de euro din banii U.E., cam cât bugetul de investiţii al Cugirului pe şapte ani.

Dintre toate investiţiile pe care le-am făcut şi care se văd în oraş, cea mai mare provocare a fost Spitalul Orăşenesc Cugir. A fost remarcabilă solidaritatea de care au dat dovadă oamenii din Cugir când spitalul a fost în pericol de a fi închis. Asta m-a determinat pe mine şi pe echipa de consilieri liberali să credem că putem face ceea ce nu au făcut alţii în peste 20 de ani: să investim în spital astfel încât oamenii din Cugir şi zonele învecinate să aibă acces la servicii medicale decente. Avem acum un spital modern, dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie, atractiv pentru medicii tineri, lucru dovedit în ultimele luni de venirea a patru doctori noi. Împreună cu dumneavoastră vom reuşi să rezolvăm inclusiv problema transportului public de călători şi cea a iluminatului, accesând fonduri europene din exerciţiul bugetar 2014-2020.

Ştim că au existat unele nemulţumiri cu privire la derularea proiectului de modernizare a străzilor 1 Mai, Mihai Viteazu, Avram Iancu,Vasile Alecsandri, 21 Decembrie 1989, Râul Mic şi str. Eroilor din Vinerea. Din punctul nostru de vedere este vina constructorului, însă dincolo de toate discuţiile, de toate atacurile politice ale contracandidaţilor, ceea ce contează cel mai mult este că atunci când tragem linie, oraşul Cugir este în câştig: şapte drumuri renovate cu bani proveniţi în mare majoritate din fondurile europene de dezvoltare.

Ca în orice campanie s-au spus multe! Însă noi, liberalii, nu avem nevoie de multe vorbe pentru că faptele vorbesc în numele nostru. Cugirul s-a dezvoltat sub conducere liberală şi va continua să se dezvolte şi după data de 5 iunie. Am acumulat o experienţă pe care dorim să o punem în continuare în slujba oraşului. Pentru a putea face acest lucru trebuie să avem majoritate în Consiliu Local Cugir astfel încât dezvoltarea oraşului să nu fie negociată la masa partidelor. Noi am dovedit că promisiunile pe care le facem devin proiecte realizate. Votul dumneavoastră va decide dacă vom continua ceea ce am început. Avem multe proiecte de viitor, avem experienţă, avem voinţă şi avem responsabilitate. Mai avem nevoie doar de sprijinul dumneavoastră, al oamenilor din Cugir.

Dorim să CONTINUĂM ÎMPREUNĂ, să INVESTIM ÎN CUGIR.

Primarul Adrian Teban, candidat PNL Cugir

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax