Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul Gheorghe Valentin Rotar, candidat PNL: “Fără paşi înapoi! Împreună punem Blajul înainte de toate!”

Publicat

dumitrel

Rotar_Dumitrel Blajul se află în cel mai bun moment al dezvoltării sale economice de după anul 1989, moment ce nu trebuie ratat. Blajul trebuie să ramână motorul dezvoltării economice pentru întreaga zonă de 50.000 de locuitori, pentru că acest parcurs ne va aduce în poziţia de a da ora exactă pe Valea Târnavelor şi în judeţul Alba.

La Blaj, şomajul real este în jur de 3,5%, iar în următorii doi ani vor fi create încă cel puţin 2.500 de locuri de muncă, ceea ce ne va aduce în situaţia de a avea cel mai mic şomaj posibil. Acest fapt asigură dezvoltarea tuturor agenţilor economici, mici sau mijlocii, precum şi creşterea nivelului de trai al blăjenilor. După dezvoltarea industrială va trebui să urmeze şi cea a serviciilor, creşterea investiţiilor în agricultură, dar si în domenii esenţiale, precum cultură, sănătate, învăţământ şi sport.

Locuitorii Blajului trebuie să ştie că o asemenea şansă de dezvoltare se iveşte o dată la o sută de ani şi de aceea sunt convins că împreună vom avea înţelepciunea să profităm de acest avânt economic.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         În anul 2016 municipalitatea Blajului a acordat tot sprijinul legal pentru a da un nou restart fostului combinat de prelucrare a lemnului şi avem speranţe că acest lucru se va întâmpla. Împreună cu Consiliul Judeţean Alba, Blajul deţine o suprafaţă de 10 ha de teren, care poate fi pusă imediat la dispoziţia oricărui investitor interesat, cu întreaga infrastructură de drumuri şi utilităţi. Un rol important în viata economica a Blajului îl au şi agenţii economici mici şi mijlocii. În calitate de primar am susţinut un dialog permanent cu aceştia şi am sprijinit orice proiect în interesul dezvoltării economice. Numărul crescut de angajaţi a generat şi o nevoie a creşterii numărului de locuinţe.

Ca primar am sprijinit, în limitele legii, orice proiect privat ce a vizat construcţia de locuinţe. Această politică a municipalităţii va continua prin realizarea infrastructurii în viitoarele zone rezidenţiale.

Un alt rol important în dezvoltarea economică a Blajului îl acord şi dezvoltării turismului şi serviciilor în turism. Dezvoltarea turismului la Blaj se va face prin creşterea capacităţilor hoteliere de cazare, a serviciilor de alimentaţie publică şi a posibilităţilor de agrement şi petrecere a timpului liber.

Un proiect  ce vizează dezvoltarea economică a Blajului  este şi sprijinirea producătorilor agricoli şi micilor afaceri în agricultură. Am început şi vom continua cu pietruirea principalelor drumuri de hotar, vom reamenaja târgul de animale şi vom sprijini promovarea produselor agricole şi a producătorilor agricoli din zona Blajului.

Sunt un om de cuvânt, dar şi un om al faptelor. În acest moment pot să afirm că promisiunile făcute au fost îndeplinite.

Acum a venit din nou momentul să rămânem în echipă, cetăţenii Blajului, primar şi Consiliu Local, şi am convingerea că această echipă nu va face paşi înapoi, pentru că  tot ceea ce am câştigat împreună trebuie consolidat.

Vă cer să aveţi încredere în echipa Rotar – Dumitrel! Împreună punem Blajul înainte de toate!

Gheorghe Valentin Rotar, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Blaj

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax