Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016 / PSD Alba: Asfalt turnat pe ploaie pe strada primarului din Alba Iulia. Un primar ar trebui să fie atent cum se cheltuiesc banii publici

Publicat

asfalt ploaie 3 După ce mai multe luni strada Toporașilor de lângă piața din cetate, stradă pe care locuiește și primarul Mircea Gheorghe Hava, a fost în lucru fiind îngreunată sau chiar blocată circulația pe ambele sensuri de mers, sâmbătă, 7 mai 2016, firma angajată de Primărie a început asfaltarea străzii pe o ploaie torențială.

Sub deviza ’’Asfaltăm ca să prostim electoratul” turnarea covorului asfaltic pe ploaie este o dovadă clară a modului cum primarul înțelege să gestioneze banul public, iar strada Toporașilor este doar unul din multele exemple care ne arată asta.

asfaltare ploaie 1 De mult în Alba Iulia nu mai contează calitatea ci cantitatea, în special acum, când, în mai puțin de o lună, cetățenii vor merge la vot.

Alba Iulia are nevoie de o administrație eficientă, condusă de oameni care să fie atenți la cheltuirea fondurilor publice și orientați spre nevoile reale ale cetățenilor.

Eugen Avramescu, Alba Iulia

PSD Alba- Publicitate Electorală

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mirela magda

    duminică, 08.05.2016 at 08:21

    Oare strada Lupsa ( intre alba- micesti) , cand va fi asfaltata? Domnul primar se pare ca e interesat doar de stada dansului , restul oamenilor…: nu au de ales decat sa treaca cu masinile prin mocirla. Pentru strada pe care locuieste s- au alocat fonduri , deci, domnule primar, va rugam respectuos sa asfaltati si celelalte strazi care sunt pline de mizerie atunci cand ploua.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax