Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PSD Alba: ”Culmea nesimțirii” candidatului PNL la Primăria Aiud!

Publicat

psd logo Nu vin cu o replică la textele publicate de Oana Badea. Nici Liviu Rusu, nici noi, cei din echipa PSD Aiud, nu avem vreun motiv de a încerca să îi explicăm doamnei Badea, fost secretar de stat în Guvernul Băsescu-Boc, cum stau lucrurile în ceea ce privește problemele reale, de fond, ale aiudenilor.

Nu vrem să îi explicăm nici ce înseamnă să faci administrație locală. Ar fi avut timp să înțeleagă mecanismele ei de funcționare în cei 4 ani cât a fost consilier local, dar ne-am lămurit cu toții: nu înțelege. Singura ei preocupare este crearea de diversiuni pentru a distrage atenția de la lucrurile importante, capitol la care nu are nimic de spus. Motivele pentru care scriu aceste rânduri sunt simple.

Doamna Badea, care și-a subliniat integritatea morală (cu toate că această integritate ar trebui să se vadă de la sine) a vorbit despre ”culmea nesimțirii”. Credem că a le spune bătrânilor din Măgina că li se va dubla pensia dacă o votează (pe Oana Badea) este o astfel de culme.

Să îl asociezi pe Liviu Rusu, candidatul PSD la funcția de primar, cu Horațiu Josan, care este coleg cu Oana Badea în noul PNL, e o altă ”culme a nesimțirii”. Tot o astfel de culme este să modifici afișul electoral al PSD, în care îl ”plantezi” pe Horațiu Josan lângă cei care fac parte din echipa candidaților PSD la primărie și consiliul local și să o distribui pe rețelele de socializare. Numai o persoană care nu are proprietatea penibilului se poate preta la așa ceva.

Despre integritatea morală a Oanei Badea îi las pe colegii din învățământ să vorbească. Eu nu am uitat-o cum, în perioada 2010-2011, cu grosolănie și aroganță, ne spunea că s-a terminat cu salariile nesimțite, susținând politica tăierilor Guvernului Boc, sub patronajul lui Traian Băsescu, a cărui admiratoare este și astăzi.

Se mai impun câteva precizări: nu Liviu Octavian Rusu sau altcineva din PSD a fuzionat cu PNL-ul condus de actualul primar Horațiu Josan. Încercarea disperată de a-l asocia pe Liviu Rusu cu colegul ei de partid, Horațiu Josan, trădează neputință și frustrare. Despre cum a confiscat PNL-ul din Aiud este treaba celor din PNL să vorbească, nu este problema nici a PSD Aiud, nici a cetățenilor municipiului Aiud, dar nivelul de josnicie la care se coboară doamna Badea arată încă o dată că nu are de gând să vorbească despre soluții. Doar pierde timpul alegătorilor cu prostii, minciuni și false asocieri.

În calitate de consilier local, nu îi pot permite acestei doamne să mintă cu nerușinare. Îi aduc aminte că cei din PSD, cu Liviu Rusu în frunte, NU au votat proiectul de hotărâre privind organizarea Galei Recunoștinței, spre deosebire de ea, care nu are nicio dovadă în sprijinul absurdităților pe care le înșiră; noi avem dovada procesului verbal de ședință care e public și poate fi consultat la Primăria Aiud. Acolo se vede cine și ce a votat la fiecare proiect de hotărâre. Referitor la parcul fotovoltaic, ea încurcă rău borcanele. Proiectul de acum 2 ani nu are legătură cu cel inițiat de curând de Liviu Octavian Rusu, inițiativa de atunci a aparținut unor investitori privați din Cluj. E greu să reții ce se discută într-o ședință de consiliu local, când vorbești total pe lângă subiect, fără să ceri civilizat cuvântul și bruiezi discuțiile pe marginea subiectelor de interes pentru comunitate. Despre blocaje, ineficiență și prăbușire este chiar indicat să vorbească Oana Badea.

Așteptăm cu interes o recunoaștere a adevărului despre contraperformanțele sale și ale Guvernului Boc-Băsescu din care a făcut parte. Ar fi bine să ne predea (tot e amatoare de note) o lecție de istorie recentă și să ”șoptească” adevărul despre ce a făcut ca secretar de stat și în calitate de consilier local, funcție pe care o ocupă din 2012.

Am auzit că se laudă că va da afară oamenii din administrație. Curat comportament băsist! Într-un oraș care plânge după locuri de muncă, soluția e să dai afară niște executanți, vinovați că au îndeplinit sarcinile de serviciu? Mai trebuie să spună că va alunga din Aiud miile de cetățeni care nu o agreează. Sunt mulți, mult mai mulți decât cei în a căror ureche reușește să picure otravă. Dacă nu ar ști, nu ar fi atât de disperată în încercarea de a-l asocia pe Liviu Rusu cu colegul său de partid, Horațiu Josan, sperând că în acest fel candidatul PSD va pierde voturi. Liviu Rusu nu se lasă intimidat nici de felul în care Oana Badea a abordat problemele cetățenilor în Consiliul Local, nici de stilul grosolan și mincinos cu care înțelege să se desfășoare în campania electorală.

Candidatul PSD la funcția de primar nu răspunde la atacuri și îi respectăm decizia, își vede de proiectele lui, le discută cu oamenii, dar eu nu pot să tolerez comportamentul total nepotrivit al candidatului PNL. Spuneți că sunteți cea mai bună pentru Aiud? Ce-ar fi să demonstrați, nu să ne arătați paiele din ochii altora! Când o să fiți jenată de bârna din ochii dumneavoastră?

Simona Lazăr, consilier local PSD Aiud

PSD Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax