Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PSD ALBA: Opriţi reinstalarea Guvernului PDL-PNL! Votaţi pentru Alba puternică!

Publicat

ioan dirzu_campanie 2016 locale După catastrofala guvernare Băsescu-Boc-Blaga-Udrea, Guvernul PSD condus de Victor Ponta a reparat nedreptăţile făcute românilor.

Potrivit deputatului PSD Ioan Dîrzu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Guvernul Ponta le-a redat românilor demnitatea călcată în picioare de PDL, acum PNL:

Le-a redat românilor pensiile şi salariile tăiate pe nedrept de Guvernul PDL (azi PNL), urmărind să nu mai existe niciun român căruia să i se taie din venitul său câștigat cinstit. A scos ţara din recesiune și am avut o creștere economică anuală de peste 3%;

A sprijinit investitorii – cum sunt spre exemplu, în judeţul nostru, fabricile Daimler şi Bosch, fiind create mii de locuri de muncă pentru locuitorii judeţului.

Au fost deblocate fondurile europene, iar sumele absorbite au crescut de la 6 la sută – în timpul guvernării PDL (azi PNL) la 70 la sută.

Pensiile au fost indexate, în fiecare an, peste rata inflației.

A crescut salariul minim de la 675 de lei la peste 1.000 de lei, s-au majorat salariile din educație și sănătate cu 25%, PSD demonstrând ce înseamnă cu adevărat să acorzi prioritate acestor domenii;

Au fost plătiţi profesorilor, funcționarilor și magistraților banii câștigați prin hotărâri judecătorești împotriva Guvernului Boc-Băsescu-Blaga!

Au fost redeschise spitalele închise de cei din noul PNL şi s-au alocat fonduri pentru modernizarea spitalelor – cum sunt spre exemplu cele de la Abrud şi Câmpeni.

S-a păstrat cota unică de 16%, CAS-ul a scăzut cu 5 puncte procentuale, s-a stabilit scutirea de impozit pe profitul reinvestit, s-a redus TVA la alimente la 9% și cota generală de TVA a scăzut de la 24 la sută la o medie de 19 la sută.

S-a oprit jaful de la Hidroelectrica și din sectorul energetic și a fost oprită creșterea prețurilor la energia pentru populație.

Au crescut anual subvențiile în agricultură și AU FOST PLĂTITE ÎN AVANS, înainte de începerea sezonului, ajungând din nou, după 20 de ani, să exportăm mai multe alimente decât importăm!

Au fost oprite disponibilizările din Poliție și Jandarmerie şi s-au plătit angajaţilor toate drepturile legale.

Au fost create locuri de muncă, fiind recuperată o mare parte din cele 800.000, pierdute în perioada 2009-2011 de economia românească – în judeţul nostru fabricile Daimler, Bosch şi multe altele au fost sprijinite pentru a se dezvolta. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile onorate de Guvernul PSD. Din păcate, în acest an se resimte tot mai mult reinstraurarea regimului PDL! Guvernul Cioloş, susţinut de PNL, cu acelaşi Blaga la conducere, vechi PDL-ist acum PNL-ist, nu le aduce nimic bun românilor. Noua fabrică Daimler îşi va construi uzina de motoare în Polonia, nu la Sebeş, producătorii şi-au primit cu întârziere subvenţiile, atragerea fondurilor europene nu este considerată o prioritate de Guvernul Cioloş susţinut de PNL, iar cadastrarea localităţilor bate pasul pe loc, fiind amânată până după alegeri. Candidaţii PSD la Consiliul Judeţean, dintre care îi amintim pe Ioan Dîrzu, Ioan Florea, Lucian Prodan, Daniel Zdrânc, Dorel Tomuş, Radu Călin şi Nicolae Luca fac apel la locuitorii judeţului pentru a opri reinstalarea Regimului PDL-PNL!

Votaţi oameni credibili, serioşi, bine pregătiţi, care să vă reprezinte cu demnitate! Votaţi un partid de profesionişti susţinut de profesionişti!

Votaţi pentru Alba puternică, pentru un judeţ respectat pentru ceea ce reprezintă în istoria României!

PSD Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax