Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: Comunicat PNL: Călin Potor este cotat cu prima şansă în competiţia pentru Primăria Alba Iulia

Publicat

„Ultimele sondaje de opinie și analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de față, Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi și are prima șansă la Primăria Alba Iulia.

Site-ul econtext.ro a dat publicității o analiză care reunește ultimele sondaje de opinie efectuate de institte specializate, dar și de publicațiile locale. Potrivit acestora, Călin Potor se situează pe prima poziție, cu 42 la sută din încrederea electoratului și este considerat câștigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii și Cercetări Infopolitic (CSCI), Asociația pentru Transparență și Libertate de Expresie și multe publicații locale.

Acest rezultat confirmă declarațiile noastre făcute cu câteva zile înainte de începutul campaniei electorale, când spuneam, potrivit ultimului sondaj comandat de USL, că Potor conduce în preferințele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste șapte procente în fața actualului primar al municipiului. La acestea se vor adăuga și cele 3-4 procente pe care PD-L le-a pierdut prin trecerea în opoziție după investirea Guvernului Ponta.

Apropierea de cetățeni este o preocupare constantă a lui Călin Potor. În toate funcțiile pe care le-a deținut, atât politice, cât și administrative, Potor a dovedit că îi pasă de cei din jurul lui. Iar luările de poziție din ultima perioadă și declarațiile pe care le-a făcut au venit tocmai în această direcție, a interesului pentru ca albaiulienii să aibă parte de un trai mai bun.

Rezultatele dovedesc faptul că USL vine în fața alegătorilor din Alba Iulia cu o variantă credibilă, cu un om cinstit, integru și apreciat de întreaga comunitate. Alături de o echipă de profesioniști, de oameni harnici și cinstiți.

Gabriel Pleşa

Președinte PNL Alba Iulia”

N.R. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri Locale” aparţine exclusiv candidaţilor, susţinătorilor ori partidelor politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andone

    joi, 17.05.2012 at 21:19

    Cred ca domnul Plesa a avut o REVERIE , in rest ABURELI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax