Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALEGERI LOCALE: Edi Schneider, cel care a dus faima Sebeşului în România îşi declară susţinerea pentru Dorin Nistor

Publicat

Într-o scrisoare deschisă, compozitorul şi artistul Edi Schneider, cunoscut şi sub numele de DJ Phantom îşi arată susţinerea pentru candidatul PDL la alegerile locale din Sebeş, Dorin Nistor.

Edi şi-a câştigat renumele datorită muzicii sale, compuse pentru numeroase trupe şi solişti din România. De asemenea, în ultima vreme, Edi Schneider s-a remarcat prin producţia unor videoclipuri spectaculoase, unul dintre ele fiind chiar pentru reprezentanţii României la ediţia “Eurovision” din 2010: Paula Seling şi Ovi.

În scrisoarea sa, pe care v-o prezentăm în facsimil, Edi Schneider – cetăţean de onoare al Sebeşului – îşi exprimă sprijinul pentru Dorin Nistor, pentru că, spune el, “Sebeşul are nevoie de un primar tânăr, cu viziune europeană, care să aducă oraşul unde ar trebui să fie în secolul 21”.

N.R. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri Locale” aparţine exclusiv candidaţilor, susţinătorilor ori partidelor politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. oana

    miercuri, 16.05.2012 at 18:55

    asta face cantareti si pecei fara voce asa ca sustine un nimic , candidat la primarie !!!

  2. Don Quixote

    miercuri, 16.05.2012 at 19:14

    Nu m-as uita la tinerete (n-a fost un atu in multe cazuri) si nici la „viziunea europeana” (ce-i aia viziune europeana poate sa-mi explice cineva?).

    M-as uita la ce propune si – mai ales – la cum vrea sa faca ce propune.

    Alegem un primar si un consiliu (de care se vorbeste infinit mai putin in campanie desi asta conteaza mult in mandat) dupa un proces electoral de 1 luna, o mare fusereala pentru un proces de gestiune de 4 ani.

    Si alegem dupa perceptie. Si rezultatele se vad. Cazul Sarbu e relevant.

    Adica vine o persoana (sa zicem Nistor), spune ca are legaturi cu Sebesul (ma rog…) si propune o lista cu ceva. Altii la fel. Dupa 1 luna trebuie pus stampila pe cineva.

    Sa ne mai miram ca merge cum merge?

    Daca Sebesul ar fi avut niste proiecte aprobate de electorat (nu neaparat printr-un proces electoral) atunci orice primar ales ar fi trebuit sa faca (sa continue) in mandat acele proiecte. Nu mana libera in baza unor promisiuni electorale.

    • Dan Groza

      joi, 17.05.2012 at 14:18

      Corect. Ai dreptate. Pana la urama asta trebuie sa faca toti candidatii. Sa prezinte un program multianual raportat la bugetul orasului. Nu cu proiecte si promisiuni utopice, nerealizabile . Pana la urma orasul are nevoie de un manager bun care sa faca cat mai multe cu banii pe care ii are la disp0zitie si in plus sa stie sa atraga alti bani din fonduri europene cum au facut cei de la Alba Iulia. Pana acum banii s-au cheluit pe protectie sociala. Au decontat retete la romi. Asa a ajuns Sebesul sa aiba 2000 de flotanti de etnie roma, pentru ca administratia a permis acest lucru. Sunt curios daca poate cineva argumenta ca nu este asa.

  3. Sebesan

    miercuri, 16.05.2012 at 19:25

    @oana – „asta” adica Edi, a facut multe in viata lui pentru Sebes si Romania. Asa ca tu, nu ai nici o cadere sa-i comentezi deciziile si simpatiile

    @don quixote – observatiile tale sunt cel putin utopice daca nu ciudate. Asta e democratia si procesul electoral. Unii vin si promit, noi votam sperand sa nu ne minta. Problema apare cand unul ne minte, il votam, nu face nimic dar noi uitam si il votam din nou. Asa ca hai sa-i acorda lui Nistor prezumtia de nevinovatie si sa vedem ce poate. Cu Dancila ne-am lamurit.

    • sanki

      miercuri, 16.05.2012 at 21:36

      v-ati batut joc 4 ani de sebeseni, cu majoritate absoluta in consiliu si primar smecher. apropo, mai aveti **** pe liste? ca nici nu ma mai obosesc sa ma uit. m-am lamurit de pedelei locali, nationali si concluzia … nu va mai vreau. nici daca prin absurd a-ti mai face ceva mai mult decat propriul vostru buzunar. Iar cu obositul de nistor sa avem pardon — fonduri europene ca magarel … pentru el. deci PAAAAA . nu va mai stricati banii pe postere frumoase ca nu tine . ADIO consiliu, ADIO primarie, ADIO functii de smecheri. sunteti Z E R O !

  4. Don Quixote

    miercuri, 16.05.2012 at 20:30

    „Asa e democratia”…
    Sa ne resemnam. Sa votam candidat dupa candidat si consiliu dupa consiliu si daca nu fac ce au promis (sa nu zicem ca doar ne-au mintit poate fi si cazul cand nu stiau ce spun) ii schimbam dupa 4 ani.
    Celor noi sa le acordam „prezumtia de nevinovatie” si sa-i votam cu speranta ca stiu ce vorbesc si nu mint.
    Sanatoasa gandire!

  5. Sebesan

    miercuri, 16.05.2012 at 23:00

    Dupa pseudonimul tau, pari un tip dispus sa se lupte cu morile de vant. Poate inventezi tu un sistem mai bun decat democratia. Succes !

    • Don Quixote

      joi, 17.05.2012 at 13:24

      Ironic…

      Una din rotitele morilor de vant esti chiar tu. Altii ca tine completeaza ansamblul.
      Idea era ca Sebesul ar trebui sa aiba un plan general de dezvoltare (multianual) plan la care orice primar/consilui ales va trebui sa munceasca.

      Daca le dam cecuri in alb (sau aproape in alb) fac ce cred ei ca-i mai bine.
      Si avem experienta ce inseamna asta.

  6. John Doe

    joi, 17.05.2012 at 07:09

    Tinerii voteaza cu Dorin ! Profesorul de sport la joc de glezne si pensionaru’ la crescut nepoti, nu la primarie.
    Nistor rulz !

  7. pp

    joi, 17.05.2012 at 10:27

    tinerii voteaza cu dorin … ha ha ha … poate aia care vor sa fie serviti de chelner cu o bere … numa’ sa nu le-o traga ca altora

    • Tanar

      joi, 17.05.2012 at 23:18

      Daca nu are tangente politice .. de ce face campanie electorala??? Sa mearga sa voteze si gata. Votul fiecaruia e egal ori ca e renumit sau simplu cetatean area aceiasi valoare. E o facatura a PDL-ului vor sa ingrase porcul pe ultima suta de metrii. Degeaba e prea tarziu! Dupa ce si-au aratat adevarata valoare in administratiea locala (4 ani de zile a fost doar scandal intre primar si gasca viceprimarului) si administratia nationala (taieri de pensii, salarii, ajutoare de somaj…etc plus cresterea cotei T.V.A si imprumuturi enorme la FMI). Acum vor sa-i credem ca au pe Nistor si o sa curga lapte si miere… in lac:)). Pai daca din atatea „valori” (viceprimar si 10 consilieri) care nu au fost in stare sa iasa in fata si sa se lupte cu sanse pentru castigarea unui nou mandat, au primit un cadou (catelus…sau marioneta -nistor-) frumos ambalat pe care cine-l sustine??? Bogdan in care nu a avut incredere nici macar propriul pardit (dupa ce si-a anuntat candidatura la primarie a fost demis=)) si acum vor sa-i mai aleaga cineva. Sunt sigur ca electoratul din Sebeş nu mai poate fi păcălit de acest partid PDL (doar nişte şmecheri şi oportunişti) care cu siguranţă este pe ultimul drum – cel de veci.

  8. ion

    joi, 17.05.2012 at 22:20

    fraiere daca nu cunosti persoana personal te rog pliscul mic,ca daca a-i avea ocazia sa-l cunosti a-i avea alta parere,este un om de cuvant care ajuta pe toata lumea nu ca ceilalti care nu si-au vazut lungul nasului!!!!!

  9. sanki

    vineri, 18.05.2012 at 21:29

    sa ne ajute si pe noi un pic din opozitie
    multumesc
    apropo nu se zice pliscu mic …. era cu ciocu mic ca noi suntem la putere nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax