Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE – Ion Dumitrel: „Tot ce s-a realizat a fost posibil datorită voturilor pe care le-am primit de la dumneavoastră”

Publicat

dumitrel

Stimați prieteni din județul Alba,

S-a încheiat o campanie electorală în care am încercat să arăt cine sunt, ce am făcut până acum și ce doresc să fac în continuare, alături de viitoarea echipă de consilieri. Fie că mă veți vota, fie că veți alege să susțineți pe altcineva, vă mulțumesc tuturor. Vă mulțumesc pentru că ați acordat atenție mesajelor mele și pentru că m-ați primit atât de bine acolo unde ne-am întâlnit. Vă mulțumesc și pentru că m-ați susținut prin votul dumneavoastră în toate activitatea mea de la Consiliul Județean.

Tot ce s-a realizat, de la drumuri și alimentări cu apă și până la evenimentele culturale care ne bucură pe toți a fost posibil datorită voturilor pe care le-am primit de la dumneavoastră acum patru ani. Cred cu sinceritate că nu v-am dezamăgit. Cred cu sinceritate că mi-am făcut datoria aducând în administrație două lucruri foarte rare în alte părți: bunul simț și corectitudinea.

Nu se poate face nimic fără intenții curate. Nu se poate face nimic din interes personal. Nu se poate face nimic cu minciuni. Nu se poate face nimic cu trăgători de sfori și indivizi puși pe căpătuială. Județul Alba merită mai mult. Merită competență, merită oameni cinstiți în administrație, merită politicieni care se țin de cuvânt. Mie îmi place foarte mult județul nostru, îmi place fiecare loc, fiecare oraș și fiecare comună și țin foarte mult la oamenii lui. De aceea am îndrăznit să spun cu voce tare că inima mea bate pentru Alba!

Cu sinceritate,

Ion Dumitrel”

N.R. Textele publicate în secţiunea „Alegeri locale” sunt materiale transmise ce partidele politice, candidaţi ori susţinători. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în categoria menţionată aparţine exclusiv acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    sâmbătă, 09.06.2012 at 08:57

    bravo DUMITRELE oameni stiu cat de mult te inplici in problemele judetului ALBA,te vrem in continuare!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax