Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: Planurile PDL pentru sistemul de sănătate al oraşului Alba Iulia

Publicat


Echipa candidatului Mircea Hava – PDL pentru conducerea administraţiei din Alba Iulia susţine profesioniştii în sistemul de sănătate al oraşului. Reprezentanţii PDL au transmis planurile privind Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba şi perfecţionarea serviciilor din domeniul medical:

„Ultimii ani au însemnat pentru Alba Iulia începutul unor schimbări profunde, complexe, în toate domeniile. Indiferent că vorbim despre aspectul general al orașului sau că vorbim despre drumuri, parcuri sau locuri de joacă, la Alba Iulia se vede munca depusă în folosul locuitorilor. Suntem mândri că trăim într-un oraș care trezește interesul și mirarea tuturor celor care se opresc să ne viziteze.

Cu toate acestea, suntem oameni care au înțeles că viitorul comunității noastre depinde de implicarea activă, a tuturor celor care cred că pot aduce idei noi pentru dezvoltarea orașului în care trăim. Suntem oameni integri care am dovedit în meseriile pe care le-am îmbrățișat că profesionalismul și dorința de a face bine oamenilor sunt elemente care fac parte din viața noastră de zi cu zi.

Ne-am dedicat scopului de a vindeca oamenii, de a le rezolva problemele cu care aceștia se confruntă. Niciodată nu am căutat mulțumiri, pentru că singura mulțumire de care avem nevoie este zâmbetul unui pacient, atunci când îi spui că este sănătos. A venit timpul de a ne implica și mai mult în realizarea unui BINE și mai mare pentru viața albaiulienilor. Credem că tot ceea ce s-a făcut în oraș, până acum, trebuie continuat și pus în valoare, astfel încât fiecare locuitor al orașului nostru să poată mulțumi printr-un zâmbet.

Ne dorim ca în următorii patru ani să continuăm munca pe care am început-o în Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia și să modernizăm, așa cum am făcut-o și până acum, fiecare secție a spitalului. Vom perfecționa serviciile spitalului pentru ca fiecare persoană care îi trece pragul să beneficieze de cele mai bune condiții de tratament și să se însănătoșească. Însă cel mai important lucru este că ne vom implica cu idei și cu soluții pentru a face Alba Iulia un oraș care oferă locuitorilor ei un nivel de trai comparativ cu cel existent în orașele din Europa dezvoltată. Implicarea noastră vine din dorința de a contribui în mod real și vizibil la dezvoltarea orașului nostru. Este o dorință, dar și un apel pe care îl facem tuturor celor care vor să construiască ceva durabil pentru Alba Iulia. Indiferența nu va aduce niciodată ceva productiv, ci ne va condamna la mediocritate și la regres.

Alba Iulia a demonstrat că are capacitatea de a depăși orice obstacol, indiferent că este economic sau politic. Realizările administrației locale din Alba Iulia sunt reale, construite cu muncă multă și cu oameni foarte bine pregătiți, adevărați profesioniști. Ne alăturăm, celor care au demonstrat că binele orașului și al albaiulienilor este mai important decât binele propriu și decât interesul personal. Vă chemăm, pe 10 iunie, alături de noi și de echipa Mircea Hava de consilieri locali, din care facem parte. Avem nevoie de încrederea tuturor celor care cred în șansa imensă pe care Alba Iulia o are în următorii ani, în șansa dezvoltării în continuare.

Curcă Răzvan Ovidiu – Șef secție Oncologie

Ludoșan  Mircea Ioan –  Șef secție Ginecologie

Crișan Aurel  – Șef secție Urgențe

Onețiu Maria  Cornelia – Director îngrijiri medicale

Candidați în echipa Mircea Hava pentru Consiliul Local Alba Iulia

N.R. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri Locale” aparţine exclusiv candidaţilor, susţinătorilor ori partidelor politice.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

SFÂNTUL NICOLAE: De ce Moșul apare pe un cal alb. Semnificații ale sărbătorii din 6 decembrie

Publicat

Se spune că Moș Nicolae vine pe un cal alb, iar Moș Crăciun într-o sanie trasă de reni. Cunoscut și sub numele de Sân-Nicoară, despre Sfântul Nicolae se spune că păzește soarele care încearcă să se strecoare pe lângă el, pentru a ajunge la tărâmurile de miazănoapte, unde va lăsa lumea fără căldură și lumină. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Vințu de Jos. Acoperișul unei case, mistuit de flăcări

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 21:35, la acoperișul unei case aflate în localitatea Vințu de Jos. Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Vințu de intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case în localitatea Vințu de Jos. UPDATE, ora 22:25 – Potrivit […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

FOTO: Gala performerilor, la Aiud. Elevii olimpici și profesorii pregătitori, premiați de autoritatea locală. LISTA

Publicat

Excelența în educație a fost apreciată și recompensată joi, în cadrul Galei Performerilor, la Aiud. Elevii unităților de învățământ din municipiu care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare naționale și internaționale dar și profesorii care i-au pregătit au fost recompensați de autoritatea publică locală. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, recompensa financiară s-a acordat conform HCL […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. Un autoturism a luat foc, pe strada Arnsberg

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi seara la compartimentul motor al unui autoturism aflat pe o stradă din municipiul Alba Iulia. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru lichidarea unui incendiu aparut la compartimentul motor al unui autoturism în municipiul Alba Iulia pe strada Arnsberg. Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate