Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: PP-DD aduce la Alba Iulia un investitor chinez. ”Shanghai Construction”, interesată de proiecte de infrastructură

Publicat

Pe ultima sută de metri în campania electorală pentru alegerile locale, PP-DD Alba a adus la Alba Iulia un al treilea posibil investitor pentru proiectul ”Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană 2020”. De această dată, invitatul PP-DD Alba a fost Jiang Xiao Hua (Richard, în variantă europeană), reprezentantul în România al companiei „Shanghai Construction”.

Prezent la Alba Iulia pentru prima dată, Jiang Xiao Hua a prezentat intenţiile companiei: ”Avem multe punct de lucru în toată lumea, de exemplu Spania, Germania, Africa, Asia cu un total de 3 milioane de angajati. Anul trecut, am terminat ca cifră de afaceri în jur de 12 miliarde euro și anul acesta am semnat deja cifra de contract, cam 13 miliarde până acum. Firma noastră vrea să intre în Europa de est, iar România are o piață în dezvoltare. Cam 90% din ce ne-am propus am reușit să finalizăm”.

Compania „Shanghai Construction” a construit  Bazinul Olimpic de la Beijing, precum  și  Teatrul Național din Shanghai.

PP-DD îşi propune, prin această colaborare, să transforme Alba Iulia într-un oraș demn de o adevărată ” Capitală Culturală Europeană” . ”Proiectul nostru în Alba și în Alba Iulia este Alba Iulia Capitală Cuturală Europeană în 2020, iar, de astăzi, 7 iunie, până în 2020, când se poate îndeplini acest deziderat, sunt 7 ani în care avem nevoie de investiții. Aceste investiții trebuie să înceapă în infrastructură, în cultură, în locuri de muncă, care să producă alte locuri de muncă”, a declarat Cornel Comșa, președinte PP-DD Alba.

Printre proiectele avute în vedere sunt amenajarea de noi drumuri, construirea unui mall cultural cu 3 sau 4 cinematografe, o sală de expoziție și o sală de reprezentație. Potrivit reprezentanţilor PP-DD Alba, acest proiect nu este legat de reușita lor în alegerile locale.

[nggallery id=331]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ping Pong

    joi, 07.06.2012 at 17:06

    Le recomand organizatorilor sa evite pe viitor poza cu oglinda in spate.
    Nu de alta, insa am numarat vreo cinci persoane in toata sala, iar ei erau patru la masa.

  2. Eu

    vineri, 08.06.2012 at 14:54

    Interesant …doar de ar vota lumea cu pp-dd dar pacat ca nu au priza la pubic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax