Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE: Răspuns la invitaţia lui Călin Potor la cafea. Mircea Hava: „Am alt program”

Publicat

Ca răspuns la invitaţia la o cafea adresată contracandidaţilor de către Călin Potor, reprezentantul USL pentru alegerile locale în vederea obţinerii funcţiei de primar, actualul şef al administraţiei locale, Mircea Hava (candidat din partea PDL) a precizat că agenda sa este planificată de mult timp și că are un alt program. Vă prezentăm comunicatul primit la redacţie:

„La Alba Iulia nu este vremea exercițiilor de imagine!

Orice campanie electorală trebuie să fie despre oameni, despre ceea ce a fost făcut și despre ce trebuie făcut pentru o comună, un oraș sau o țară. Nu este pentru prima dată când cerem bun simț și decență, ca elemente definitorii ale acțiunilor și ale discursului politic. La Alba Iulia, intoxicările, calomniile și minciunile nu fac onoare niciunui politician care recurge la astfel de trucuri electorale.

Am susținut, de acum mult timp, promovarea unui discurs politic pozitiv și lipsit de patimă, lipsit de ură și în care minciuna să fie ocolită. Pentru noi, albaiulienii, adevărul este valoarea care nu poate fi contestată, indiferent de vocile care susțin contrariul. Vreau doar să amintesc nenumăratele apeluri pe care le-am făcut la decență și la fair-play, încă de la începutul anului. Vă amintiți ce am primit în schimb? <Mircea Hava a ajuns la ciclu… electoral> și o întreagă serie de jigniri aduse mie și familiei mele. Presa locală și națională, mediile de socializare sau forum-urile au abundat de atacuri personale și familiale proferate de unii adversari politici. Am mers mai departe, fără ură, fără supărare și cu optimism. După luni întregi de apeluri la decență pe care le-am lansat, îmi pun speranța și sper că nu inutil, că solicitarea de fair-play clamată de unul dintre contracandidații mei va fi probat de către acesta, colegii lui, dar și de alți contracandidați până la, dar și după 10 iunie.

Referitor la invitația adresată de către acesta, de a participa luni, ora 15.00, fac precizarea că agenda mea este planificată de mult timp și am un alt program. Oricum, inițiativele mele puse în aplicare sau soluțiile și proiectele viitoare pentru Alba Iulia nu mai sunt de mult un secret pentru albaiulieni. Actul de administrație este unul permanent, indiferent de oră, indiferent de zi, indiferent că este sau nu campanie electorală. Administrație performantă nu se poate face la cafea, ci în fața oamenilor și în fața problemelor cu care aceștia se confruntă zi de zi.

Am adresat, la rândul meu în urmă cu câteva luni, invitații tuturor politicienilor locali de a participa, de exemplu, la dezbaterea pe bugetul orașului, pe prioritățile sale de investiții, dar aceștia nu s-au înghesuit să apară. Le-am adresat invitații și cu alte ocazii, răspunsul fiind de fiecare dată negativ. Îi voi invita și în viitor, de fiecare dată când interesul albaiulienilor o va cere.

La Alba Iulia nu este vremea exercițiilor de imagine! La Alba Iulia este vremea proiectelor și vremea continuării procesului de transformare a orașului !

Mircea HAVA

Primarul Municipiului Alba Iulia”

N.R. Responsabilitatea materialelor din secţiunea „Alegeri Locale” aparţine candidaţilor sau partidelor semnatare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. BUBU

    luni, 14.05.2012 at 21:44

    Mr.Hava,are program incarcat pe agenda sa,doar de vreo 45 de zile!stie din experienta ca romanul are memorie scurta,cind e vorba de alegeri.
    pina acum 2 luni agenda dumnealui era……..foarte lejera! dimineata inot si sauna la PARC si dupa-amoiaza relaxare la cele 3 fortificatii.intelegem ca e stresat,dar problema este…………….uzura!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax