Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alegeri locale reluate duminică într-o comună din Alba, după ce doi candidați au obținut același număr de voturi. Precizări AEP

Publicat

Alegeri locale reluate duminică într-o comună din Alba: Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 23 iunie 2024, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcția de primar în comuna Poșaga, județul Alba, pentru candidații aflați în situație de balotaj.

Este vorba despre Aurelia Popa Aurelia, propusă de Partidul Social Democrat, și Ionel Bulgăr, propus de Partidul Național Liberal.

”Menționăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceștia au obținut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate.

Secțiile de votare se vor deschide duminică, 23 iunie a.c., la ora 07:00, și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro.

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora” au transmis reprezentanții AEP.

O situație similară s-a produs și într-o comună din județul Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax