Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ioan Dîrzu: „Avem nevoie de susţinerea voastră pentru a taxa indiferenţa şi incompetenţa acestui guvern”

Publicat

dirzu articol smallNe-au umilit şi ne-au îngenuncheat speranţa. Spun că ne vor binele dar s-au opus oricărei iniţiative legislative menite să aducă o brumă de bunăstare românilor. Ne privesc în ochi cu un aer de superioritate şi ne mint  în faţă. Au guvernat mai bine de un an dar nu au nicio realizare notabilă. Dar şi mai grav este faptul că nu au niciun program de guvernare pentru viitor.

Rupţi de realitate, indiferenţi la nevoile românilor, aceşti tehnocraţi se dovedesc a fi slab pregătiţi din punct de vedere profesional fiind incapabili de a lua decizii.

Cu toate acestea nu se mai vor duşi de la putere. Îşi doresc cu orice preţ să rămână la putere. Pentru a-şi vedea îndeplinită dorinţa, singura lor şansă este ca noi, cei nemulţumiţi şi umiliţi de aceşti tehnocraţi, să stăm acasă în 11 decembrie. Să nu ieşim la vot.

Tocmai de aceea mesajul meu este pentru toţi locuitorii judeţului Alba care îşi doresc ca acest dezastru tehnocrat, susţinut de PNL, să ia sfârşit.

Mesajul meu se adresează şi celor peste 10.000 de angajaţi din Sănătate şi Educaţie din judeţul Alba, nedreptăţiţi de acest guvern.

VENIŢI LA VOT PE 11 DECEMBRIE !

Pentru că votul este singura noastră posibilitate de a taxa indiferenţa şi incompetenţa acestui guvern susţinut de PNL.

Partidul Social Democrat a fost singura formaţiune politică care le-a prezentat românilor în această campanie electorală viitorul program de guvernare. Un proiect viabil susţinut de date şi termene concrete.

Cu ce a venit în faţa românilor, în această campanie electorală, guvernul tehnocrat ?

Cu nimic. Nu au niciun proiect! Dar ne spun că trebuie să-i credem pe cuvânt. Că ştiu ce au de făcut cu România!

Eu cred că acest guvern susţinut de PNL ne-a demonstrat cu prisosinţă cât este de incapabil!

Ce părere poţi să ai despre un premier care făcând referire la eşecul răsunător privind achiziţionarea operei de artă Cuminţenia Pământului a spus că : “ A ieşit cum a ieşit”. Atât a putut spune! Nici măcar nu şi-a cerut scuze  românilor care au susţinut financiar acest proiect .

Tocmai de aceea, în 11 decembrie avem şansa de a le demonstra acestor tehnocraţi că pentru ei şi PNL aceste alegeri au ieşit cum au ieşit. Adică prost.

Ioan Dîrzu, deputat PSD

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate