Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ioan Dîrzu: Eu îndrăznesc să cred în România! Îndrăznește și tu!

Publicat

ioan dirzuCampania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an este una extrem de importantă pentru români. Suntem în fața unei mari provocări, care în 11 decembrie așteaptă răspunsul a milioane de români.  Și anume, prin votul lor, românii vor trebui să dea un răspuns celor care afirmă cu tărie că pentru ei nu se poate face nimic. Că trebuie să le spună copiilor lor că România, țara în care s-au născut, nu le poate oferi mai mult. Că suntem condamnați ca nație să fim “oaia neagră” a Uniunii Europene.

Și sunt convins că în 11 decembrie românii vor reacționa. Spun asta pentru că istoria recentă demonstrează că atunci când s-au simțit lezați și jigniți de o guvernare care s-a dovedit a fi împotriva lor, ca popor și ca nație, am reacționat.

Pentru că nu putem permite unor miniștri sau unui prim-ministru cu statut efemer la conducerea țării să ne jignească și să ne impună să credem că viitorul nostru și al copiilor noștri înseamnă sărăcie și deznădejde.  Pentru că nu putem permite unor politicieni care pretind că îi reprezintă pe români în parlament să răspundă la comenzile politice date de la Cotroceni și să dea bir cu fugiții din această instituție fundamentală a democrației, atunci când trebuie să voteze legi pentru binele românilor.

Îmi doresc ca această campanie electorală să fie o dezbatere pentru oameni și despre oameni. Iar noi, cei care suntem reprezentanții românilor în Parlamentul României, să avem curajul să îndrăznim să vedem dincolo de datele seci ale statisticilor și ale economiștilor. Pentru că în spatelor acestor statistici suntem noi, cei care zi de zi încercăm să facem față vicisitudinilor vieții, cei care zi de zi venim în fața copiilor noștri și le cerem să îndrăznească să creadă în viitorul lor. Să îndrăznească să creadă în România.

Eu cred în România! Îndrăznește să crezi și tu!

Cu respect,

Ioan Dîrzu,

Deputat PSD Alba

PSD Alba – publicitate electorală ( Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax