Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Mesajul lui Olar către locuitorii Țării Moților și ai județului Alba

Publicat

Foto Olar CorneliuAvem multe de făcut la noi acasă în localitățile din Alba și Țara Moților. Ne trebuie legi mai bune și mai drepte, ne trebuie investiții care să creeze locuri de muncă, ne trebuie drumuri bune pe care să aducem turiști și trebuie să avem mai multă grijă de ce ne-a dat Bunul Dumnezeu ca să putem trăi la noi acasă. Aurul și pădurea Apusenilor trebuie să fie ale moților și ale românilor nu înstrăinate și date pe nimic concernelor străine!

După 16 ani de muncă în administrație în calitate de primar și patru ani de activitate parlamentară, cunosc problemele comunităților locale și am dovedit prin fapte că am forță politică și pricepere ca să rezolv multe din problemele cetățenilor din Țara Moților și din județul Alba.

Mă bucur că am reușit să duc să viziteze capitala peste 2000 de copii din Apuseni, că am ajutat aproape toate școlile și bisericile din Apuseni, că împreună cu Președintele Ion Dumitrel și primarii am adus fonduri comunelor și orașelor din Apuseni și că prin cele peste 30 de acte normative pe care le-am promovat în Parlament am îndreptat multe legi în favoarea tuturor cetățenilor români. Nu am dormit în Parlament, dimpotrivă: am trezit de la tribună cu glas puternic de moț pe mulți aleși care până la Olar nici nu auziseră de moți și nu știau unde se află Alba și Țara Moților.

Pot promite că îmi voi face cu putere de muncă și curaj datoria de deputat al Țării Moților și al județului Alba. Majoritatea orașelor și comunelor din Alba au primari liberali, oameni cu remarcabile realizări administrative și edilitare, cu care voi avea o foarte bună colaborare în folosul cetățenilor.

La finalul acestei campanii electorale doresc să mulțumesc miilor de oameni care m-au încurajat și mi-au fost alături. Mulțumesc tuturor celor care cu ospitalitate și mult drag m-au invitat în casele lor peste tot în localitățile din Alba și din Țara Moților. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje pe rețelele de socializare.

Urez tuturor locuitorilor Țării Moților și a județului Alba, multă sănătate, bucurii, sărbători fericite petrecute alături de cei dragi și un an nou mai bun și îmbelșugat.

Corneliu Olar

Primar al Comunei Horea, Candidat PNL pentru Camera Deputaților

PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba

Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax