Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Mircea Hava, PNL Alba: Dacian Cioloş are puterea de a repune România pe harta Europei demne

Publicat

Taken by Heritage Advice

Taken by Heritage Advice

Dragi locuitori ai județului Alba,

Mereu am arătat că noi știm să apreciem valorile adevărate și realizările concrete. Cea mai recentă dovadă a fost verdictul pe care dumneavoastră l-ați dat la alegerile locale din iunie 2016, când ați demonstrat că nu puteți fi impresionați, păcăliți și mințiți pentru că știți că vă alegeți… cu ce alegeți. Iar pentru felul matur și responsabil în care ați ales să ne susțineți, pe mine și echipa mea din județul Alba, se cuvine să vă mulțumesc încă o dată.

Alegerile parlamentare sunt aproape, iar România are, din nou, de ales: să crească prin propriile forțe, să continue pe calea europeană susținută de Dacian Cioloș și cabinetul lui sau să se întoarcă în negura istoriei, la o nouă criză mascată în populism preelectoral. Pentru a alege bine e însă nevoie de o ridicare masivă a tuturor celor care mai cred în dreptate. A fiecăruia dintre voi care crede cu tărie în dreptul de a fi demn, de a trai mai bine și de a-și alege și construi singur viitorul, așa cum îl vrea, nu așa cum îl vede în afișele electorale și în avalanșa de “beneficii” turnate de mașinăriile de propagandă ale PSD.

Sunt convins ca noi, cei din județul Alba, vom avea, și de data asta, puterea și înțelepciunea de a discerne intre România 100 și România Coruptă.

Eu și echipa mea îl susținem necondiționat, pentru a ne reprezenta și guverna în continuare, pe Dacian Cioloș, omul care a arătat fața onestă a Noii Românii. Nu doar pentru experiența sa europeană și pentru originea sa ardeleană, ci și pentru capacitatea lui unică de a repune România pe harta Europei demne.

Mircea Hava,

Președintele PNL Alba

*PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba

Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax