Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD Alba: Preferatul PNL, ARDELEANUL CIOLOŞ, a uitat din nou de Alba Iulia

Publicat

psd

Guvernul tehnocrat ZERO a alocat în acest an 0 (ZERO) lei pentru Ziua Naţională de la Alba Iulia

 Românii au sărbătorit pentru prima dată în acest an Ziua Naţională a României dezbinaţi, România fiind împărţită în două de cei care vremelnic îi conduc destinele de la Cotroceni şi de la Palatul Victoria. Am văzut o Românie a tribunelor, a conducătorilor cocoţaţi pe podiumuri înalte ca să îi vadă românii în speranţa că vor atrage câteva aplauze şi like-uri pe reţelele de socializare. Am văzut apoi ADEVĂRATA Românie, puternică, a oamenilor simpli, care au sărbătorit decent şi frumos ziua sfântă de 1 Decembrie.

Partidul Social Democrat Alba s-a oprit în aceste zile din agitaţia campaniei electorale şi, din respect pentru România şi pentru români, a încercat să promoveze cel mai important mesaj: românii au nevoie de unitate. Este mesajul pe care l-am primit în ultima vreme de la mulţi români din Alba, oameni care îşi iubesc poporul şi care nu ar ezita să îşi dea viaţa pentru idealurile româneşti. În Ţara Moţilor, la Sebeş, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj sau în Capitala Unirii, Alba Iulia, românii ne-au cerut să luăm atitudine şi să oprim dezbinarea din societatea românească.

Din păcate, din înălţimea palatelor Cotroceni şi Victoria, preşedintele Klaus Werner Iohannis şi premierul Dacian Julien Cioloş au ignorat strigătul puternic al românilor şi au continuat să dezbine şi să împartă România în funcţie de interesele lor politice.

Într-o încercare disperată de a transfera din puţinul capital de imagine pe care îl mai are către PNL, domnul Iohannis şi-a bătut joc de Ziua Naţională, transformând-o într-un fel de banchet personal şi deturnând-o după bunul său plac.

La rândul său, premierul ardelean Dacian Julien Cioloş a uitat subit de Alba Iulia şi de ceea ce înseamnă 1 Decembrie şi a reuşit „performanţa” să aloce în acest an 0 lei (ZERO LEI) de la Guvern pentru manifestările care au fost organizate în capitala tuturor românilor. Guvernul tehnocrat ZERO a alocat în acest an 0 (ZERO) lei pentru Ziua Naţională de la Alba Iulia. Liberalii din Alba au tăcut ca nu cumva să îl supere pe preferatul lor, Dacian Julien Cioloş.

Apoi, atât preşedintele Klaus Werner Iohannis cât şi premierul Dacian Julien Cioloş, ambii români ardeleni, AU UITAT că de 1 Decembrie românii vin la Alba Iulia, locul unde, în 1918, 100.000 de fraţi ai noştri dar şi întreaga clasă politică de atunci au pus bazele Marii Uniri.

Ne întrebăm ce poate face Dacian Julien Cioloş pentru oamenii din Alba şi din Alba Iulia dacă nici măcar ca ardelean nu şi-a amintit de Alba Iulia? Cum pot avea încredere românii din Alba şi din Alba Iulia că, în 2018, Dacian Julien Cioloş şi Klaus Werner Iohannis îşi vor aminti de Alba Iulia şi de ceea ce înseamnă, cu adevărat, 1 Decembrie: UNITATEA TUTUROR ROMÂNILOR?

Nu am reacţionat înainte de 1 Decembrie şi am tăcut pentru a lăsa românii să se bucure de ziua lor, însă nu putem accepta modul în care preşedintele şi premierul îşi bat joc de români, de valorile lor naţionale, de Alba Iulia şi de Ziua Naţională.

Partidul Social Democrat Alba cere public, prin această scrisoare deschisă, preşedintelui Klaus Werner Iohannis şi premierului Dacian Julien Cioloş să se comporte ca nişte români adevăraţi, să înceteze acţiunile periculoase de dezbinare care pot afecta România şi să nu uite că trebuie să lucreze în interesul tuturor românilor, fără să ţină cont de culoarea politică. Ardelenilor Klaus Werner Iohannis şi Dacian Julien Cioloş le recomandăm să îşi ceară scuze public românilor din Alba Iulia pentru că au uitat de oraşul simbol al unităţii naţionale!

Partidul Social Democrat Alba

 

PSD Alba – publicitate electorală (publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax