Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Un profesionist în domeniul educației, Daniel Breaz, candidatul PSD la Senat

Publicat

poza breaz ziarTinerii care muncesc în țară și visează că vor reuși să le ofere copiilor lor o viață mai bună au spus deseori că vor să se simtă reprezentați cu adevărat în Parlamentul României. Profesorul Daniel Breaz candidează la Parlament pentru a le demonstra tinerilor că și ei contează, că poate să ducă mai departe dorințele lor.

PSD a înțeles că prin astfel de candidați se va realiza schimbarea reală a Parlamentului și a țării, astfel că pe listele PSD se regăsesc oameni care au demonstrat că pot să oțină performanță în meseria lor.

Daniel Breaz – un altfel de candidat

Rectorul Universității “1 Decembrie 1918â” din Alba Iulia a demonstrat că, dacă munceşti cu suflet şi eşti devotat profesiei, succesul nu va întârzia să apară. Profesorul Daniel Breaz are o biografie impresionantă din care amintim acum doar câteva realizări din domeniul universitar.

Din anul 2009, Daniel Breaz este profesor universitar, iar din 2010 este conducător de doctorat în domeniul matematicii. Mai târziu, a devenit preşedinte al Comisiei de Matematică a CNATDCU şi membru în Consiliul General CNATDCU.

Din anul 2013 este secretar general al Consiliului Naţional al Rectorilor, evaluator CNCSIS şi ARACIS, la toate acestea adăugându-se cele 13 cărţi ce îi poartă semnătura; este vorba despre 13 volume de  specialitate în domeniul matematicii, completate cu aproape 300 de studii şi articole ştiinţifice publicate în reviste din ţară şi din străinătate.

La Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi-a dus mai departe pasiunea. A fost prodecan al Facultăţii de Ştiinţe de la Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia, în perioada 2004-2008, apoi director al Departamentului Cercetării Ştiinţifice din universitate – din martie 2008 şi până în martie 2012, când a devenit rector al universităţii albaiuliene, în prezent aflându-se la cel de-al doilea mandat.

Recunoaştere internaţională

Cu trudă, sacrificii şi pasiune, profesorul Daniel Breaz se bucură de apreciere la nivel internaţional. În anul 2010 a fost desemnat cel mai bun cercetător din lume în teoria funcţiilor geometrice şi i-a fost decernat Premiul “Nishiwaki Prize for The Research of Univalent Function Theory”, la Kyoto, în Japonia. În perioada 2004-2008, Daniel Breaz a fost membru al Consiliului Naţional de Conducere al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, fiind totodată membru în numeroase institute şi asociaţii ştiinţifice naţionale şi internaţionale de prestigiu, colaborator şi membru în colegiile editoriale ale unor prestigioase reviste ştiinţifice internaţionale. De asemenea, profesorul albaiulian Daniel Breaz este invitat pentru a susţine conferinţe şi prelegeri la numeroase universităţi din ţară şi din lume – în Marea Britanie, Malaezia, Japonia, Turcia, Bulgaria şi Iran, iar cariera sa universitară cu siguranţă nu se va opri aici.

Daniel Breaz, primul candidat pe lista PSD la Senat, îşi doreşte o campanie electorală pozitivă, pentru că PSD are un program bine pus la punct, în care românii şi viaţa sunt prioritatea numărul unu. Candidatul PSD la Senat va rămâne rector al universităţii albaiuliene, pentru că această funcţie e compatibilă cu poziţia de parlamentar. Şi pentru că a reuşit să obţină performanţe în educaţie, pe plan universitar, profesorul Daniel Breaz îşi doreşte ca proiectele sale din Parlament să fie axate pe acest important domeniu. Şi, cu siguranţă, dacă locuitorii judeţului îi vor acorda încrederea pe care o merită, va atinge excelenţa şi în Parlamentul României.

Pe tărâmul educaţiei, profesorul Daniel Breaz, şi-a urmat visul şi pasiunea, devenind un exemplu demn de urmat! A demonstrat că se poate! Ca parlamentar de Alba, va fi la fel cum ne-a obişnuit: îşi va duce până al capăt proiectele sale dedicate educaţiei!

Profesorul Daniel Breaz merită încrederea dumneavoastră, la alegerile din 11 decembrie, pentru a deveni senator de Alba! (G.M.)

PSD Alba – publicitate electorală ( Publicat de Independent SRL la comanda PSD Alba Cod unic mandatar financiar PSD: 11160007)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un alegator...

    duminică, 20.11.2016 at 09:54

    Atitudinea pozitiva si disponibilitatea de a depune eforturi consistente pentru a-ti atinge telurile sunt de apreciat si de urmat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate