Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI PARLAMENTARE | Cadou de la Dorin Nistor pentru premierul Victor Ponta: Cărţi despre Marea Unire de la 1 Decembrie 1918

Publicat

Dorin Nistor, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, a expediat, joi, pe adresa Guvernului şi în atenţia premierului Victor Ponta un colet cu mai multe cărţi despre Unirea de la 1 Decembrie 1918.

Dorin Nistor a explicat acest gest printr-o declaraţie publică:

„I-am făcut premierului acest cadou simbolic, pentru că îmi doresc să îşi reamintească ce a învăţat cu siguranţă la şcoală şi în familie: să preţuiască istoria naţională şi să respecte simbolurile ei, aşa cum o fac toţi românii.

Victor Ponta şi Guvernul USL au demonstrat în aceste zile că nu dau doi bani pe istoria noastră şi pe Alba Iulia. Dintr-o dorinţă meschină de răzbunare pe Mircea Hava şi PDL, Victor Ponta şi USL nu au dorit ca la Alba Iulia să fie sărbătorită asa cum se cuvine Marea Unire, nealocând nici un ban de la bugetul de stat pentru această sărbătoare. Îmi permit să-i amintesc domnului Ponta că şi noi, cei din judeţul Alba, contribuim la acest buget de stat!

Acum, fapta este consumată, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba au alocat banii necesari pentru sărbătoarea de la noi şi nu rămâne decât să ne bucurăm de ziua noastră naţională, aşa cum ştim noi, ardelenii.

Iar lui Victor Ponta nu pot decât să-i urez lectură plăcută şi aprofundată. Poate învaţă să preţuiască istoria noastră, a românilor”, a declarat Nistor.

Pachetul adresat premierului a plecat joi de la Alba Iulia, cu destinaţia Piaţa Victoriei, Bucureşti.

 

 

 

N.Red. Responsabilitatea pentru articolele publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. victoras

    joi, 29.11.2012 at 21:23

    Guvernarea USL nu respecta Ardealul si faptul ca nu a alocat bani ne demonstreaza ca sfideaza Romania.

  2. mihaita

    joi, 29.11.2012 at 21:30

    Dottore, sfidezi Ardealul ! Doctorul Potorina se lauda ca el te-a convins sa tai banii.

  3. Dana

    joi, 29.11.2012 at 21:37

    Atata stiu USL-ul sa faca , promit si apoi taie, vor sa ne lasa fara Sarbatori Nationale

  4. PLATITOR DE TAXE .

    joi, 29.11.2012 at 22:19

    Stimabile , nu te supara ai o fata de hitlerist , de aceea ai fost sef la garda financiara iar acum ne promiti minciuni ca sa te votam .
    Inca o data , nu te supara frate eu si familia mea nu vrem sa ne ARD-em ! In locul meu te v-a vota dl. mirciulica hava , am vorbit cu el , fii linistit ,

  5. Ardeleanu (fara FM)

    vineri, 30.11.2012 at 09:26

    Felicitari pentru gest Domnul Nistor! Nu inteleg de ce in febra campaniei electorale, cei care conduc (sper doar pentru moment) destinele tarii, uita de istoria noastra nationala si de sacrificiul inaintasilor nostri! Sa iti bati joc de Alba Iulia cum au reusit ei in aceste zile, da dovada lipsei de orice sentiment national la acesti oameni (desi il proclama peste tot)! Sa le fie rusine!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax